2777
2789
عنوان

اونقدر معلم از بچم شکایت کرده ازش متنفر شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 5167 بازدید | 163 پست
ربطی به شهر نداره آسمون همه جا یه رنگه بنظرم بیشتر روی پسرت کار کن بهش بگو معلم کمتر اذیت کنه

این مدرسه خیلی تو سر بچم زدن

دیگه نمیخام اینجارو

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این مدرسه خیلی تو سر بچم زدندیگه نمیخام اینجارو

عزیزم مدرسه مثل خونه نیست که ناز بچه رو بکشند خدایی این همه دانش آموز 

شما توقع داری معلم مثل خودت رفتار کنه با بچه ات 

ناراحت نشی بچه شیطون هیچکی دوستش نداره 

عزیزم مدرسه مثل خونه نیست که ناز بچه رو بکشند خدایی این همه دانش آموز شما توقع داری معلم مثل خودت رف ...

کاش بچه شاد و شیطونی بود

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

منظورم مدارس دولتی دوشیفت نمیان برای همین حال دارن

دولتیه عزیز

اره ی درصد موافقم ولی خب هفته هایی ک عصری هستن و معلم صبح انرژیش سر مدرسه قبلی تحلیه شده مدام نامه ت ...

به بچه منم دوتا شاید سه تا بگن ولی بچه کلاس مشق ننویسه و سرما نشینه میره دفتر معلم خصوصی که نیست 

متاسفانه آنقدر بعضی بچه ها رفتار بد دارند 🤕🤕چرا نمی تونن بی تربیت باشند 😐 هفت سالشون کم نیستند ک ...

دقیقن پارسال پسرم اول بود معلم میگفت بچه توکلاس راه میره میگم بشین  سرجات میگه به تو چه دوس دارم

به مادرشم‌گفتم طرف طلبکار بوده ‌اونم بدتر از بچه که باعث شد کلن اخراجش کنن

فقط به پسر شما خیلی تذکر میده یا به بقیه بچه ها هم مثل پسر شما گیر میده؟

برای مادران عزیز که موقع مهمونی و عروسی  دغدغه  موی کودکشون رو  نداشته باشن 😍😍😍😍حتی مامانایی که دلبندتان موی کوتاه یا کم پشت داره و حتی خود ماماناhttps://rubika.ir/shinionkodak

دقیقن پارسال پسرم اول بود معلم میگفت بچه توکلاس راه میره میگم بشین سرجات میگه به تو چه دوس دارمبه م ...

عزیزم پشت کوه ک نیستیم بجه ب این بی ادبی داشته باشم و پشتش بگیرم

فقط به پسر شما خیلی تذکر میده یا به بقیه بچه ها هم مثل پسر شما گیر میده؟

ی مدت زندگیم مشکل داره خیلی زود گریه ام میگیره برای همین اصلا نمیتونم با کسی صحبت کنم

عزیزم من تاپیکهاتو دیدم حتما حتما پیگیری کن ببین مشکل بچه چیه. گناه داره طفلی اذیت میشه.

پسر من یک چهارم مشکلات پسر شما رو نداره ولی معلمش یکی دو بار گفت توجه و تمرکزش کمه و گاهی راه میره.

خداشاهده من سفت و سخت پیگیری کردم، دوتا مرکز مشاوره متفاوت بردم از پسرم تست گرفتن. از معلم نامه گرفتم ببرم مرکز اختلال یادگیری برای افزایش توجه و تمرکز کلاس دارن.

شما هم از معلمش نامه بگیر برای مرکز اختلال یادگیری.

اونجا خودشون تست میگیرن و باهاش کار میکنین.

اگرم تشخیص بدن مشکلش حاده میگن ببری روانپزشک دارو بگیره.

سرسری نگیر. معلم بیخودی نمیگه.