2777
2789
عنوان

اونقدر معلم از بچم شکایت کرده ازش متنفر شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 5041 بازدید | 163 پست
تو خونه کامل مینویسه میبره ولی بازم معلم چون دیر اومده عقبم هست درششونهفته های ک عصری هستن مدام نامه ...

شما هم ببخیال باش 

بگو بچه من همینه 

به بچت سخت نگیریا 

بچت عقده ای میشه ، نامه های معلم رو بریز دور

هر چیزی فقط تو زمان خودش باارزشه                                                                                                                                                      بی حجابی حقوق زن نیست                                                                  اضافه حقوق مَرده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه هایی که پیش نرفتن واقعا از خیلی جهات عقب میمونن کاش حداقل شما در خانه باهاش کار کنید.یک بچه هست ...

خدا امواتتو بیامرزه

تو پیام اول گقتم پیش دبستانی هم  رفته

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

بخدا هنوز مهرماههاینا کلاس اولین۱۵ روز معلم نداشتناز بچا چ توقعی دارین؟

خب اگه اینطوره که حق باشماست من منظورم اول سال و بچه اول نبوده چون جا داره ولی من پایه های بالاترم و حتی جمع و تفریقم بلد نیستن

بی نیازم از هر نگاهی جزخدا  ... 😊تنها تکیه گاه زندگیم خداست 💝که اگه روش رو ازم برگردونه با مخ خوردم زمین   تمام امیدم اینه که روزای سختم رو میبینه ،صدا زدنامو ،کمک خواستنامو میشنوه ،شکر کردنامو ،تلاشامو  و...خلاصه حواسش شش دونگ جمعمه 💪همیناس که منو از دستی که موقع غرق شدنم سمتم دراز میشه مطمئن می کنه 🌿.
میگه نمسشینه سر کلاس مشقاشو سر کلاس انجام نمیده معلم از صبخ تو مدرسه دیگه کار میکنه شیفت عصر بچه من ...

خب اگه فقط به بچه شما میگه فک نمیکنم مشکل از معلم باشه

کار خوبه خدا درست کنه سلطان محمود خر کیه...
شما هم ببخیال باش بگو بچه من همینه به بچت سخت نگیریا بچت عقده ای میشه ، نامه های معلم رو بریز دور

چیکار کنم عزبز

بچم تکالیف کامل انجام میده

میدونی اونقدر بچه خوش خرمی هم نیست ک پرو لوس باشه

بنظرم معلم داره کم لطفی میکنه

دیده این  رخت و لباسش بده ،گفته بزنیم تو سرش

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

خب اگه فقط به بچه شما میگه فک نمیکنم مشکل از معلم باشه

از بقیه خبر ندارم 

بخدا هنوز مهرماههاینا کلاس اولین۱۵ روز معلم نداشتناز بچا چ توقعی دارین؟

مدرسه‌ای که معلش مشخص نبوده بیخود کرده دانش‌اموز ثبت نام کرده اونم کلاس اولی بدون معلم!!!!!

سالی که نکوست....

از این مدرسه و مدیر همچین معلمی هم بعید نیست

تنها راهت اینه ک جدی و محکم برخورد کنی وگرنه تا اخرسال اوضاع داری

بعضی از بچه ها شیطونن بازیگوش هستن بچه اولی صبر و حوصله میخواد برو بگو خانم مثلا معلم اگر میخوای همه دست ب سینه برات بشینن باید میرفتی کلاس پنجم برمیداشتی که بفهمن والا ما تا دوازدهم کلاسمون شلوغ پلوغ بود همهمه...اینا ک اولی هستن

درسته معلم باید صبور باشه ولی همه ما بچه داریم خودمون چقدر میتونیم شیطنت بچمونو تحمل کنیم ؟؟ حالا مع ...

معلم درس خوانده براکنترل همین موارد،صبوری ،آموزش ،تشویق ،مشاوره ،فن تدریس ،فن کلاس داری ازوظایف تعریف شده است .

معلم بایدبتواندبه بهترین نحووبابهترین اخلاق این وظیفه راانجام دهد،چه بساکه فراوان معلم بااین خصوصیات داریم .

برای ۴ سال درس این معلم بودجه ومالیات من وشماصرف شده وحقوق می گیردبایدبه بهترین شکل کارکندوفرزندانمان رابااعتمادبه نفس باربیاوردنه اینکه برای بی کفایتی خودش والدین راآزاردهد.

چیکار کنم عزبزبچم تکالیف کامل انجام میدهمیدونی اونقدر بچه خوش خرمی هم نیست ک پرو لوس باشهبنظرم معلم ...

یعنی چی رخت و لباسش بده

فرزندانم عاشقانه دوستتان دارم و آرزوی من دیدن خوشبختی شماست💗💗
مدرسه‌ای که معلش مشخص نبوده بیخود کرده دانش‌اموز ثبت نام کرده اونم کلاس اولی بدون معلم!!!!!سالی که ن ...

میدونی سر و وضع پوشش بچم ک خوب نیست

میدونن زندگیم نمیچرحه کمک ب مدرسه ام نکردم

دیگه زبونم بسته اس