2777
2789
عنوان

اونقدر معلم از بچم شکایت کرده ازش متنفر شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 5240 بازدید | 164 پست
بعضی بچه ها هم واقعا بی تربیت و لوس و بی نظمن فکر میکنن مدرسه خونه خالسمعلم هم تا یجایی صبر داره تحم ...

شما معلمی این همه صفت بد رو به بچه به این راحتی نسبت میدی؟اوتم ب بچه کلاس اولی؟؟؟

دیگه مدرسه دولتی بچه لوس نداره

کلاس اولی بچه بی تربیتی نداره چون هنوز کوچیکن و فهمشون نمیرسه

کلاس اولی چون نظم در کلاس رو بلد نیست بله ممکنه بی نظمی کنه

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوشیفت که واقعاسخته نمیدونم چطور میتونه هندل کنه من بیشتر از یه شیفت نمیکشم بعد باور کنین معلما خیلی تحت فشارن من خودم معلمم انقد درحال حرص و جوشم خانواده ها هم اصلا اهمیت نمیدن به بچه هاشون یعنی یه بچهایی زیر دستمون میان که هرچی تکرار و تمرین هرچی تو سرخودمون میزنیم هیچ من بعضی وقتا میام خونه تا شب ناراحت و عصبیم که چرا بچها و خانواده ها با ایندشون بازی میکنن چون پیش امده که هی باهاشون کار کنم و جواب بگیرم فقط تلاش میخواد که دریغ میکنن

بی نیازم از هر نگاهی جزخدا  ... 😊تنها تکیه گاه زندگیم خداست 💝که اگه روش رو ازم برگردونه با مخ خوردم زمین   تمام امیدم اینه که روزای سختم رو میبینه ،صدا زدنامو ،کمک خواستنامو میشنوه ،شکر کردنامو ،تلاشامو  و...خلاصه حواسش شش دونگ جمعمه 💪همیناس که منو از دستی که موقع غرق شدنم سمتم دراز میشه مطمئن می کنه 🌿.
کی اینو گفته؟معلم باید با بچه کار کنه

تو تاپیکا خوندم

https://s6.uupload.ir/files/جمله_ماشین_ندارم_m7ns.jpg،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،https://uupload.ir/view/پیتزای_آسان_بدون_فر_9ne9.mp4/،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،https://www.ninisite.com/discussion/topic/15892359/%D9%86%DB%8C%D9%86%DB%8C-%DB%8C%D8%A7%D8%B1-%D8%AD%D8%B0%D9%81-%D8%AA%D8%A7%D9%BE%DB%8C%DA%A9،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،تایپ رو حالت خودکاره اشتباهات تایپی  خیلی زیاده و نادیده بگیرین

میگه نمسشینه سر کلاس مشقاشو سر کلاس انجام نمیده معلم از صبخ تو مدرسه دیگه کار میکنه شیفت عصر بچه من ...

معلم برای آموزش همین مواردسرکلاس هست 

خدمتشون بفرمایید(شماسرکلاسیدومدیریت وآموزش کلاس باشماست ،من مادرنه معلمم نه مشاور

فقط فرزندمحصل دارم وخیلی دوستش دارم حق نداریدسرزنش کنیدویااعتمادبچه ام رابگیرید)

وحتمابگیدبه مدیرومعلم ،که به خاطرتذکرهای ایشان دچاراسترس وناراحتی شدیدودیگه نبایدازفرزندتان بدبگوید،شماکه درکلاس نیستیدمواظب رفتاربچه باشید،معلم درس خوانده براکنترل این موارد،قرارنیست بابت بی مسئولیتی وعدم کفایت درکنترل کلاس ومشق ها درکلاس ،ازوالدین بازخواست بشه .

به خاطراین معلم ها،هرگزبه فرزندتان حتی یک اخم هم نکنید.

کلاس اول اصل یادگیری با مادر هستبنظرم بیشتر کار کن

من یاد گیری کار میکنم اقراد از یادگیری نگرفتم

میگم معلم اینقدر شکایت تو دفتر این بچا مینویسه کفری شدم

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

بیش فعال ک نه. بچه پرو یی نسست

ازکجا میدونی بیش فعال نیست 

تمرکز روی کارها داره؟

میتونه مثلا کامل بشینه یک فیلم راببینه یاموقع انجام تکالیف مدام تکون نمیخوره یا پاشه بازی کنه و.....

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶

شما معلمی این همه صفت بد رو به بچه به این راحتی نسبت میدی؟اوتم ب بچه کلاس اولی؟؟؟دیگه مدرسه دولتی بچ ...

خب باید یاد بگیره

مادر باید ب بچه یاد بده نه طلبکار باشه

مدرسه مکان عمومیه برا بچه شما تنها نیس وقتی شلوغ کنه همه ب هم میریزن

۴ ۵ ساعت تایم خالص مدرسه هستن و باید کلی مطلب یاد بگیرن

اخر سال چیزی بلد نباشن اولین نفر خودتون شاکی هستین

شما معلمی این همه صفت بد رو به بچه به این راحتی نسبت میدی؟اوتم ب بچه کلاس اولی؟؟؟دیگه مدرسه دولتی بچ ...

متاسفانه  آنقدر بعضی بچه ها رفتار بد دارند 🤕🤕

چرا نمی تونن بی تربیت باشند 😐 هفت سالشون کم نیستند که 

میشه برای سلامتی دخمل نازم  یه صلوات بفرستید 🌺🥺همه چیز را مدیون حضرت علی اصغر شش ماه امام حسینم😭خداااااا شکرت بابت همه چیز ،خیلی دوست دارم  🤲
اره ی درصد موافقم ولی خب هفته هایی ک عصری هستن و معلم صبح انرژیش سر مدرسه قبلی تحلیه شده مدام نامه ت ...

با این چیزی که میگید معلومه که درست نیست 

بدترین دانش اموز هم که باشه معلم نباید این همه تذکر بده 

این معلم فقط میخواد بچه ها رو از سر خودش وا کنه ، انگار کلاس پادگانه !!!

من بودم میرفتم مدرسه به معلم میگفتم بچه من همینه میتونی درس بده نمیتونی به سلامت

با معلم جدی برخورد کن

بزار بفهمه بوق نیستید

هر چیزی فقط تو زمان خودش باارزشه                                                                                                                                                      بی حجابی حقوق زن نیست                                                                  اضافه حقوق مَرده

دوشیفت که واقعاسخته نمیدونم چطور میتونه هندل کنه من بیشتر از یه شیفت نمیکشم بعد باور کنین معلما خیلی ...

بخدا هنوز مهرماهه

اینا کلاس اولین

۱۵ روز معلم نداشتن

از بچا چ توقعی دارین؟

متاسفانه آنقدر بعضی بچه ها رفتار بد دارند 🤕🤕چرا نمی تونن بی تربیت باشند 😐 هفت سالشون کم نیستند ک ...

بی تربیتی بچه ۷ساله ینعی چی