2777
2789
عنوان

میخام از شوهرم شکایت کنم 💔💔

| مشاهده متن کامل بحث + 2120 بازدید | 118 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هرچ زودتر 

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

ن پزشک ببینه مشخصه علت ضربه از چی بوده

تهش میگه من اصلا اون روز خونه نبودم و افترا میزنه این خانم بهم و توی کوچه دعوا کرده و میندازه گردن من که منو متهم کنه و از من دیه بگیره 

جز اینکه عکس و فیلم داشته باشه از اون روزی ک اون اتفاق افتاده

عمق فاجعه اونجاست که ما دهه هفتادیا داریم پرونده طلاق دهه هشتادی هارو میبندیم( -_-)درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما

چرا زد بیشعور

سر یه بحث خیییلی ساده اصن یهو قاطی کرد

وسط بحث شروع کرد خود زنی کردن هجوم آورد به من ک نشسته بودم که خفم کنه منم پامو تکیه گاه کردم که بره اونور داشتم خفه میشدم رفت عقب یهو کوبید با لگد چشام سیاهی رفت از درد خاستم پاشم دیدم نام داره قلم میشه

خداوند مرا دوست دارد و نگه دار من است✨️🤍
شوهرت پشیمون نشده ؟ این مدت سعی نکرد که جبران کنه؟

خاک بر سرش روزای اول یکم گریه زاری کرد ولی هی میگه آره تقصیر خودت بود چون داد زدی !!!! خودشم داشت داد میزد مجازات داد شکستن استخونه؟؟؟ 

معذرت خواهیش بخوره تو سرش برام دعا گرفته که جدا نشم تو جیبش دیدم😂۹ ساله خون من رو داخل شیشه کرده

وای چه وحشتناک پات خوب شد برو باطل کن دعاشو 

اتفاقا امروز خالم اومده بود خونمون میگفت فهمیدم  دوست پسرم با دعا منو نگه داشته بوده رفتم باطل کردم 

تهش میگه من اصلا اون روز خونه نبودم و افترا میزنه این خانم بهم و توی کوچه دعوا کرده و میندازه گردن م ...

پارکینگ دوربین داره من اون روز هیچ جا نرفتم بعد اومدن اون هم اینجوری شدم

تهش میگه من اصلا اون روز خونه نبودم و افترا میزنه این خانم بهم و توی کوچه دعوا کرده و میندازه گردن م ...

اصلن همچین چیزی نیست که شما میگی 

تو عکس معلومه که ضربه چجوری وارد شده 

اگه اینجوری بود که میگی هر کی میرسد دیگریو به باد کتک میگرفت بعدم میزدن زیرش که ن بابا ما نبودیم

کاش میشد صداتو از پشت هیاهوی باد شنید 🙂🫠🙃🥲