2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بزار دهنمو ببندم فحشتون ندم😒😒

میدونی همین ده کیلو سختتره تا ۳۰ کیلو باشه

چون هی به خودمون میگیم بابا همینم خوبه مگه چشه و ول میشه

بعد دوباره میگیم نه لباسام اندازه م نیس بزار لاغر کنم ، یکم سختی میکشیم دوباره میگیم ولم کن حالا که لباس دارم، 

هی شل کن سفت کن درمیاریم😂

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 
سی کیلو اضافه وزن دارم حوصله چس ناله شما قلمی‌هارو ندارم

عزیزم منکه اضافه وزن ندارم ولی خب شما میگی ۱۰ کیلو تو ی ماه کم میش پس خب ۳۰ کیلوعم تو سه ماه میتونی کم کنی

قلبی خسته از تپیدن... :)🖤
کلافه کنندست آخه

خب دیگه عوضش ببین چی بدست میاری😁

اینم بگم پیاده روی کالری سوزی زیادی نداره، فقط باعث میشه که ادم یبوست نشه که این به کاهش وزن خیلی کمک میکنه

وگرنه باید کالری دریافتی رو کنترل کنی و حجم بیشتر غذای روزت پروتئین باشه و سبزیجات

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 
عزیزم منکه اضافه وزن ندارم ولی خب شما میگی ۱۰ کیلو تو ی ماه کم میش پس خب ۳۰ کیلوعم تو سه ماه میتونی ...

نه بابا ده کیلو برا کسیه که هرروز روزی دو سه ساعت باشگاه بره و سنگین بزنه

عادی ماهی ۳  ۴ کیلو میشه کم کرد

عزیزم منکه اضافه وزن ندارم ولی خب شما میگی ۱۰ کیلو تو ی ماه کم میش پس خب ۳۰ کیلوعم تو سه ماه میتونی ...

نه دیگه نمیشه بدن باهوش و پفیوزه

وقتی برای اولین بار رژیم میگیری باهات تا یک ماه راه میاد بعد یهو میگه نکنه غذا کمه، نکنه قحطی شده نکنه مثلا رفته تو کما

اونوقت که با چنگ و دندون چربی‌هارو نگه میداره و میگه اگه مردی اینارو ازم بگیر، واسه همین یه لقمه اضافه بخوری سریع تبدیل به چربی میکنه تا جبران کنه اونی که از دست داده، حالا اگه میتونی وزن کم کن، گرم گرم کم میشه کیلو کیلو اضافه 

واسه همین ده کیلو کم کردنش آسونه