2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کاش یه پارک بود خلوت میشد رفت راحت برای پیاده روی

یه. پارک خلوت پیدا کن من از امروز میخوام برم من هنذفری میزارم میرم به هیچکس توجه نمیکنم ساعت سه بعد از ظهر برو خیلی خلوته

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

اوکی ولی ده کیلوعم‌ کم نیستا😐😂

آره بابا ده کیلو فرقش زمین تا آسمونه منم ده کیلو اضافه دارم لباسام تنگ شدن برام 

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

من زنعموم توی دوماه ده کیلو کم کرد، از خونه بیرون نمیرفت، دور خونه همه ش راه میرفت، حتی تردمیل هم دا ...

یه زنه تو اینستا پیج داره صد و شصت کیلو بود با رژیم و پیاده روی تو خونه هفتاد کیلو کم کرد 

منم توی 5 ماه 13 تا کم کردم 

با ورزش و رژیم سرخ کردنی فست فود شکر قند مصنوعی  نخوردم هفته ای سه روز رفتم باشگاه ورزش سبک یک ساعت اصلا هم کم نخوردم گشنم شد خوردم میوه بیشتر خوردم روزی 3-5 تا رو میخوردم ماه اول 5 تا کم کردم بدنم شوک شده بود چرا یهو سالم شدم قبلش هر هفته فست فود میخوردم بعد از تون ماهم بعضی ماه ها سه کیلو بعضی ماه ها یک کیلو یک ماهم استپ داشتم خلاصه رژیم کم خوری نگیرید مثلا عدسی درست کن بدون نون هرچقدر دلت خواست بخور اصلا چاق نمیکنه میوه بشین هرچقدر دوست داری بخور آرد سفید نخور نون فقط سنگک یا جو بخور برنج ناهار بخور برنج قهوه ای بگیر شام برنج نخور سخت نیست