خانوما خواهشا بهم هجوم نیارین حالم خیلی بده نزدیک سه ماهه زایمان کردم تا سه هفته پیش خیلی خوب بود ولی الان خیلییی گشادم ببخشید خیلی صریح حرف میزنم واقعا امشب خجالت کشیدم شوهرم چیزی نگفت ولی هیچی حس نمیکردم که هیچ صداهای بدی هم میومد قشنگ هوا میرفت و میومد حتی دیشب که رابطه جنسی هم نداشتم میخاستم بشینم سر سفره صدا بدی اومد قشنگ هوا خارج شد از رحمم چیکار کنم تنگ بشه بجز عمل چون هیچکیو ندارم از بچم نگهداری کنه با بچه دوماهه نمیتونم برم عمل کنم😭😭😭😭😭
ببین عزیزم منم سه تا زایمان طبیعی داشتم ،۶ماه طول میکشه که رحم به حالت طبیعی برگرده هوای که داخل یا بیرون میاد ربطی به گشادی نداره و مربوط به پوزیشن زمان رابطه اس،ورزش گکل اشتباه نکنم باید انجام بدی ،به مرور اوکی میشی اصلا زایمان طبیعی باعث گشادی نمیشه فقط زمان بر هست که به حالت اولیه برگرده
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
منم مثل شما بودم عزیزم ببین بیشتر مواقع واژنتو جمع کن مثل زمانی که جیشتو نگه میداره بعد هرگز چهار زانو نشین .....بتادین هم با سرنگ داخل واژن تزریق کن بعد و قبل رابطه جنسی
سلام عزیرم پستت رو خوندم تا هنوز بخیهدهات تازن برو دختر زنان نشون بده شابد بتونم بخیه ترمیمی بزن برا ...
ن بخیه هام جوش خورده به دکترم زنگ ک زدم گفت بیا عمل کنم ۴۰روز نباید رابطه داشته باشی ده روز نباید بلند شی عین بخیه های زایمان درد داره مراقبت داره من با بچه کوچیک نمیتونم منصرف شدم زایمان بعدی زیبایی هم انجام میدم