2777
2789
عنوان

گشادی واژن😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 7736 بازدید | 139 پست

ببین عزیزم منم سه تا زایمان طبیعی داشتم ،۶ماه طول می‌کشه که رحم به حالت طبیعی برگرده هوای که داخل یا بیرون میاد ربطی به گشادی نداره و مربوط به پوزیشن زمان رابطه اس،ورزش گکل اشتباه نکنم باید انجام بدی ،به مرور اوکی میشی اصلا زایمان طبیعی باعث گشادی نمیشه فقط زمان بر هست که به حالت اولیه برگرده 

🥴امضام نمیاد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شياف ماريانا. از داروخانه

ببخشید اونایی که مشکل گشادی ندارند اگه از شیاف ماریانا استفاده کنند خیلی تنگ میشه؟

مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍
ای وای🤕ابجیم دیشب میگفت جوشونده پوست انار جوابه بنظرت اوکیه استفاده کنم یا عوارضی میاره؟برا عفونت چ ...

سلام عزیرم پستت رو خوندم تا هنوز بخیهدهات تازن برو دختر زنان نشون بده شابد بتونم بخیه ترمیمی بزن برات 

وگرنه بعد ها باید عمل کنی 

تا کی؟کارای خونه و بچه مگه میشه ک استراحت کنم🥺

منم مثل شما بودم عزیزم ببین بیشتر مواقع واژنتو جمع کن مثل زمانی که جیشتو نگه میداره بعد هرگز چهار زانو نشین .....بتادین هم با سرنگ داخل واژن تزریق کن بعد و قبل رابطه جنسی

سلام عزیرم پستت رو خوندم تا هنوز بخیهدهات تازن برو دختر زنان نشون بده شابد بتونم بخیه ترمیمی بزن برا ...

ن بخیه هام جوش خورده به دکترم زنگ ک زدم گفت بیا عمل کنم ۴۰روز نباید رابطه داشته باشی ده روز نباید بلند شی عین بخیه های زایمان درد داره مراقبت داره من با بچه کوچیک نمیتونم منصرف شدم زایمان بعدی زیبایی هم انجام میدم