2777
2789
عنوان

گشادی واژن😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 7737 بازدید | 139 پست

اگه بخیه زده باشی که تنگتر هم میشه ،ببخشید اینو میگم من زایمان اولم انقد بخیه سفت و سخت زده بودن موقع رابطه خیلی اذیت میشدم ویکم خون ازم میومدو میسوخت ،تو زایمان دوم خودم گفتم که کمتر بخیه بزنن راحت شم ،و الان خیلی خوبه ،شاید دیواره رحمت کامل جمع نشده 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وزن بچه برای طبیعی زیاد نبوده؟مفعمولا سزارین مسکنن چه اسراریه با وزن زیاد بچه طبیعی بزائونه اخه

اره زیاد بود سرشم بزرگ من که از حال رفتم نمیتونستم همکاری کنم با کاپ کشیدن انقد شکممو فشار میدادن نای ناله کردنم نداشتم صدام تا چن روز گرفته بود نمیدونی چی کشیدم 

اره زیاد بود سرشم بزرگ من که از حال رفتم نمیتونستم همکاری کنم با کاپ کشیدن انقد شکممو فشار میدادن نا ...

بعدا میگن سزارین هم درد داره...

دخترانم 👭💞 مثل نفس هایم دوستتان دارم💖💖💖 همان قدر بی اختیار... همان قدر تا پای جان....