2777
2789
عنوان

گشادی واژن😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 7737 بازدید | 139 پست
اره من دیرم رسیدم بیمارستان ترافیک بود اونجام رسیدم دکترم دیر اومد بچم کلی ورم کرده بود سیاه شده بود ...

خدا حفظش کنه 🥰

چقددددر دلم برای بوی بچه تنگ شده 🥲

وقتی بچه شیر می خوره تو بغل مادر به خواب می ره و گوشه لبش شیر می چکه 😍😍😍😍😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ورزش کگل انجام بده عزیزم بزنی تو نت آموزشش هست البته من بچه ندارم اما برای عضلات لگن عالیه این ورزش 

دانشگاه حقوق خوندم اما دختری هستم که بیشتر از کتاب‌های قانون ، ذهنش با ترکیب رنگ‌ها در عکاسی و مزه‌ها در آشپزخانه سروکار داره ، زندگی برای من پیدا کردن تعادل میان قانون و عشق است / درخواست دوستی ندید ❤️ هر سوالی راجع به آشپزی ، حقوق ، عکاسی ، روانشناسی و کتابخوانی داشتید خوشحال میشم پاسخ بدم 🥰 ( دوستان وکیل نیستم و وکالت شرکت نکردم فوق لیسانس حقوق دارم سو تفاهم نشه ممنون )

منم همین طوری بودم من عنبرنسارا گذاشتم روش میشستم جوری ک نسوزم قشنگ داغ میشدم ولی خیلی خوب بود

حتما برا شما چون عفونت داشتین این مشکل وپیش اومده برا من داشته باشم یا نداشته باشم این مشکل هست🥺ولی بازم امتحان میکنم

انتظار که نداری ی شیاف مادر زادی بدوزتت خب مشخصه چندساعت یا چندروز تنگه دوباره بحالت اول برمیگرده

هفته دوبار یکم بهتر بشه هم برام کافیه تا فعلا بچم یه ساله بشه عمل کردم اذیت نشه

آره😂دکترحودش شوکه شده بود میگفت وزنشو درست نشون نداده بوده زایمانت سخت شد

😂عجب 

خیلی بده واقعا برا منم همین اتفاق افتاد خیلیم اذیت شدم اخر با کاپ کشید دکتر از حال رفتم صدام درنمیومد دیگه🤦🏻‍♀️بچه بعدیم اصلا شیرینی جات نمیخورم ریز به دنیا بیاد😂

😂عجب خیلی بده واقعا برا منم همین اتفاق افتاد خیلیم اذیت شدم اخر با کاپ کشید دکتر از حال رفتم صدام د ...

ای واقعا بده اخه من شیرینی جاتم اصلا نمیخوردم که فک نمیکردم بچم تپل شه