2777
2789
عنوان

مادر شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 724 بازدید | 33 پست
مامان من با همه همیشه حرفی برای زدن داره بابامم همینطورمن موندم چرا اینطوریم 😂 خیلی ساکتم

آخه میدونی منم حرف دارم ولی من یهویی میشینم همه رازهامو او میدم برای همون کلا حرف نزدنم بهتره

دیگه غریبه نیست اصلا احساس غریبی نکن باهاشو‌ اینکه از خوبیشه میخواد بیاد بهت سر بزنه نشون میده بی تف ...

مگه نامزدت نیست؟

چرا از الان به مامانش بد بینی

متاهل و متعهدم 💍  سوالی راجب آشپزی دارید بپرسید👩🏻‍🍳

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر عجیبوقتی همسرت نیس چرا باید بیاد اصلا جالب نیس اونم خونه مادرت اونم قبل از ازدواج اونم طولانیمن ...

خب ما رسم داریم وقتی انگشتر دستت کردن دیگه فرقی با عقد ندارع بعد فامیلیم خب پسرش ایران نمیاد که قرارع من برم اونجا بعد دیگه به جورایی به جای پسرش میاد بهم سر بزنه 

مگه نامزدت نیست؟چرا از الان به مامانش بد بینی

بد بین نیستم حس ششمم قویه خیلی وقتی چیزی حس کنم به مرور همون میشم حس میکنم مادرش بیشتر از فضولی میاد نه از خیرخواهی

خب ما رسم داریم وقتی انگشتر دستت کردن دیگه فرقی با عقد ندارع بعد فامیلیم خب پسرش ایران نمیاد که قرار ...

اهان ... خوشبخت شی عزیزم

شوهرتو دیدی قبلا ؟ چقدر گذشته از اخرین بار که دیدیش؟

اهان ... خوشبخت شی عزیزمشوهرتو دیدی قبلا ؟ چقدر گذشته از اخرین بار که دیدیش؟

اره از بچگی می‌شناسمش ۲۰سالگیش از ایران رفت الان ۳۴سالشه ولی خب خیلی تصویری صحبت کردیم قبل اینکه دوست بشیم دوست معمولی بودیم همش صحبت می‌کردیم 

نه حالا الزاما اتومثلا از کم و کیف اخلاق و رفتارتون سردربیارهحالا که از سر کار. در اومدیباز بگو رفتم ...

نمیشه که کارم شغل دولتیه اینجوری نیست یهو بگم باز رفتم ۶ماه فقط دوندگی استخدام داره که دوباره برگردم قابل باور نیست