2777
2789
عنوان

مامانم مهمون دعوت کرده بود هفته پیش خیلی افتضاح پذیرایی کرد😑

| مشاهده متن کامل بحث + 128581 بازدید | 517 پست
واقعا بهتره یا مهمون دعوت نکنید یا از بیرون غذا بگیرید ولی ممکنه تو این پیشنهادارو بدی و رد بشه پس ب ...

بلانسبت بعضیا بلد نیستن. مادرشوهر من و دخترا مجردش که از من بزرگترن بلد نیستن. غذاهاشون خوشمزه نیست، ادویه نمیزنن،پیاز داغ نمیزنن،بی مزه میپزن.اصول هر غذا بلد نیستن. بلانسبت تازه کم هم میپزن. 

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
ما رو چی میگی من مردم جلو شوهره ما رو شام گفت رفتیم هیچی نپخته بود شوهرم پا شد رفت خونه من موندم و پ ...

کی بود حالا 

اجازه بده باور نکنم یعنی هیچچچی درست نکرده بود 

دیوونه بود؟ 🙄

والا به خدا مردم معلوم نیست باخودشون چند چندن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همیشه غذای مهمونیا با خودمه مامانمم میسپاره به خودم ولی این دفعه واقعا بد شد اوناهم ادمای مهمی بودن ...

اسی چجور شماها رو بزرگ‌کرده مامانت. واقعا همیشه دستپختش همین جوره؟

عزیزم یعنی اینا براشون مهم نیست که مهمون چقد دلش میشکنه و ناراحت میشه

نه عزیزم،عمدا اینجوری میکنن که آدمو ناراحت کنن وگرنه برا کسایی که دوست دارن عالین

فقط 25 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤

آخ مادر خدا بیامرز من آشپزیش عالی بود 

انقدر قشنگ برنامه ریزی میکرد برا خرید مواد غذایی بخصوص عیدا و ماه رمضونا 

من بعد از مادرم سحریی که اون شکلی درست میکرد دیگه نخوردم

حتی اگر داراییت ۵۰۰۰تومنه امام حسین رو شریک مالت کن برکت رو ببین...به اینصورت که سعی کن حتی هزار تومن هم که شده خرج ارباب کنی مطمئن باش که لذتشو به تمام معنا می بری...هرررر مشکلی داری مداومت کن بر هرروز خوندن زیارت عاشورا(حتی بدون صد سلام و...) بعد میبینی و با تمام بند بند وجودت میفهمی که چی میگم.سکوت کن گاهی سکوت زودتر از هر فریادی جواب می ده ...یه ذکر معجزه گر(برای مسائل مادی و معنوی)#اللهم_بارک_لمولانا_صاحب_الزمان(تجربه شده)...هرروز خواندنِ دعاتوسل 🗝کلیدی ست بر هر قفلی....🔓(امتحان شده).(مواردی که نوشتم رو خودم امتحان کردم چون سالهای زیادی توو فشارهای مالی وزندگی بودم خیلی چیزا رو امتحان کردم)...برای آروم شدن روح و روانت و خیلی از مشکلات هرروز حدیث کسا 🌧🌧بخون...عصر پنجشنبه خوندن چهل مرتبه سوره نصر برای رزق و روزی جواب میده... 

میدونی بدیش چی بود اینکه بیوجدان تا سالها میگفته برو بابا تو ام با اون مامانت " اگه زنی یت داشتین خو ...

کار ندارم به حرفا مادر شوهر خواهرت 

ولی کار مامان شما هم عجیب بوده اولا ادم غذاشو دو یاعت مونده به مهمون بیاد دیگه میزون میکنه و خیالش از بابت همه چی راحت میشه.بعدشم زیر خورشتو زیاد میکرد ابش تبخیر بشه،با این کارش تمام مزه ی خورشتو ریخته دور .

حالا اگه نادر شوهر خواهرت این کار و میکرد صد درصد شما هم تعجب میکردید و به روشون میاوردید

وقتے دیدین یڪے نمیخوادتون، اگه همون اول برین فقط دلتون میشڪنه ولے اگر به بودن باهاش اصرار ڪنین غرورتونم میشڪنه!

نه متاسفانه آدم های خیلی مهمی هم بودن کلی برامون زحمت کشیدن و موقعیت اجتماعی بالایی هم داشتن واقعا ب ...

رب نداشت لااقل مرغ زعفرونی درست میکرد   بادمجون بی رب ویز بدیه واقعا

ما را به جرم خوردن مِی حَد زدند و بعد؛دیدنددر پیاله ی ما غیر آب نیست!!!:((

حالا یکی اقوام نزدیک ما با وجود اینکه تو خونه پدری خیلی کار میکردن خودش اصلا زرنگ‌نیست.شعل باباش جوری بود که خانوادگی با هم کار میکردن زنا هم.غیر از خودشون باشن دیگه بلد نیست انگار تعداد بالاتر دو سه تا غذا انگار بلده همونو درست میکنه .ولی دختراش اصلا مثل خودش نیستن مجردی دختراشم اونا مهمونیو اداره میکردن .ما هم میدونیم که نمیتونه همون ماکارانی یا چیزی میزاره .

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷