2777
2789
عنوان

مامانم مهمون دعوت کرده بود هفته پیش خیلی افتضاح پذیرایی کرد😑

| مشاهده متن کامل بحث + 114775 بازدید | 517 پست
والله حق دارن مهمونا یا دعوت نکنه یا درست آشپزی کنه اگر میتونی خودت غذا درست کن ...بهش بگو مامان من ...

همیشه غذای مهمونیا ب عهده خودمه 

این سری دیر رسیدم جایی بودم کار داشتم رب نداشتیم قرار نبود خورشت درست کنه نمیدونم چرا یهو همچین کرد

برای اینکه دانشگاه فرهنگیان قبول شم صلوات میفرستید ودعام میکنید ؟! آخه دعای نی نی سایتی ها گیراست    کاربری دست دوتا دوست صمیمیه  ملوین و مهرسا🦋🤍.                 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مامان منم بلد نیستغذای مهمونی رو من همیشه درست میکنم.مامانمم فقط برنج درست می‌کنه

مامان من بلده ولی خسیسه 

دلش نمیاد ادویه و اینا بزنه 😐💔

با اینکه بابام همه چی میگیره 

برای اینکه دانشگاه فرهنگیان قبول شم صلوات میفرستید ودعام میکنید ؟! آخه دعای نی نی سایتی ها گیراست    کاربری دست دوتا دوست صمیمیه  ملوین و مهرسا🦋🤍.                 

واقعا بهتره یا مهمون دعوت نکنید یا از بیرون غذا بگیرید ولی ممکنه تو این پیشنهادارو بدی و رد بشه پس ب ...

دقیقاااا همینطوره 💔

کاش اصلا مهمونا نمیومدن ...

مگ بادمجون رب میخواد؟

باز خوبه تو به فکری

فقط 35 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

_بیا از این سیاره یواشکی برویم.فضای خالی بین ستارگان از همه جا برایمان امن تر است🫧.คՈɿɱ

خب بهش بگین اخه تاکی؟؟

باورت نمیشه هرچی میگیم میگه شما نخورین !!!

مجبوریم وقتی پای نمازه یا میره دستشویی یواشکی ادویه چیزی بزنیم تا بشه خورد 

مگ بادمجون رب میخواد؟باز خوبه تو به فکری

خورشت بادمجون رب نمیخاد ؟😕😂

خورشت بادمجون رب نمیخاد ؟😕😂

ن ما نمیزنیم گوجه سرخ میکنیم بادمجونم سرخ میکنیم باهم میپزه

فقط 35 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

_بیا از این سیاره یواشکی برویم.فضای خالی بین ستارگان از همه جا برایمان امن تر است🫧.คՈɿɱ

مامان من بلده ولی خسیسه دلش نمیاد ادویه و اینا بزنه 😐💔با اینکه بابام همه چی میگیره

کاش واقعأ درمورد مهمونی خسیس نبود 

یاد کسانی‌ که هرگز تکرار نمی‌شوندوهیچ حضوری جبران نبودنشان را نمی کند دردلمان بیداد می کند، باهدیه فاتحه وصلوات روحشان راشاد کنیم🙏

نه متاسفانه آدم های خیلی مهمی هم بودن کلی برامون زحمت کشیدن و موقعیت اجتماعی بالایی هم داشتن واقعا ب ...

مامانت چطور روش شده اونم بادعوت بعد بادمجون بزارجلوشون

من واقعا جاش خجالت کشیدم

جطور روش میشع دوبار ببینتشون