2777
2789
عنوان

مامانم مهمون دعوت کرده بود هفته پیش خیلی افتضاح پذیرایی کرد😑

| مشاهده متن کامل بحث + 107099 بازدید | 504 پست
نه متاسفانه آدم های خیلی مهمی هم بودن کلی برامون زحمت کشیدن و موقعیت اجتماعی بالایی هم داشتن واقعا ب ...

بنظرم مهمون هرچی باشه مهمون حساب میشه به موقعیت اجتماعی ربطی نداره....

넌 나의 운명💜

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه متاسفانه آدم های خیلی مهمی هم بودن کلی برامون زحمت کشیدن و موقعیت اجتماعی بالایی هم داشتن واقعا ب ...

پس خودتون چی می‌خورید مگه میشه همچین غذای جلو مهمون گذاشت ؟شاید داره آلزایمر میگیره مادرشوهرم چند سال پیش همینطوری می‌کرد گاهی ما توجه نکردیم الان زیاد شده آلزایمر تازه فهمیدیم چی شد

بدون اینکه به مامانت بگی زنگ بزن ازشون معذرت خواهی کن بگو دست پخت مامانت خوب نیست واینا

حالا مامان من خیلی دست و دلبازه ..وقتی مخصوصا مهمون داره باید صد خودشو بزاره همه چیش عالی و پر و پیم ...

اصل زندگی هم همینه یک شب ک هزار شب نمیشه منم برای خودمون اونقدر حوصله ب خرج میدم ک نمکش زیاد و کم نباشه ادویه اش میزون باشه چیزیش کم ک کسر نباشه چه برسه ب مهمون من مامانم چون شبیه مامان اسی بود توی زندگیم درس قرار دادم ک همه اعضای خانواده باید لذت ببرن نه ب صرف شکم سیری بخورن 

یاد مامان خودم افتادم دومادمون و با خواهرش اینا دعوت کرده بود تو عقد خواهرم که رودرواسی هم داشتیم ب ...

تو اینجور مواقع باید زیرخورشو زیاد کنی سرشم باز بذاری تاآبش بخاربشه باآبکش کل مزه خورش رفته که

حالا مامان من انقد غذا درست میکنه که چند روز باید اضافه مهمونی بخوریم میگه اضافه بیاد میخوریم کم بیاد زشته جلو مهمون یسری یادمون رفت سیب زمینی واسه رو مرغ سرخ کنیم بعد مهمونی یه دعوایی که باهامون میگه چرا سیب زمینی سرخ نکردین مامان منم از اونور بوم افتاده ولی باز از مامان اسی بهتره مادر شوهرم مثل مامان توعه رب نمیزنه به غذا مرغش بوی بد میده اخه ادویه اینا نمیزنه هویج فلفل دلمه نمیزنه

رشتم مدیریت مالی 

بچه های دانشجو کاراموزی رو گذروندید؟

من کاراموزی باید برم

میتونم برم فرمش رو بگیرم بفرستم برای فامیلمون ک شهر دیگس اون امضاش کنه باز برام پستش کنه؟

یا حتما باید لگذرونم؟

میشه راهنماییم کنین توروخدا خیلی نگرانم

ولی شاید یه روز یه "جایی" ته این "تنهایی" همه چی "رویایی" باشه...!

شاید خیلی بی ربط باشه ؛ اما گفتنش خالی از فایده نیست؛

من اصلا بادمجون و کدو رو تو خورش نمی ریزم. وقتی سرخ شد می چینم داخل قابلمه کوچیکتر و از آب خورش میریزم روش. میذارم با شعله کم بپزه.

موقع سرو خورش، از بادمجون یا کدو میذارم تو بشقاب خورش ها

با بعضی ها نباید بحث کرد ؛ باید به نفهمی شون احترام گذاشت.
ما رو چی میگی من مردم جلو شوهره ما رو شام گفت رفتیم هیچی نپخته بود شوهرم پا شد رفت خونه من موندم و پ ...

از صبح گفته بیا شام درست کن باهم بخوریم😂😂

مامانا منظورشون رو چپکی میرسونن