2777
2789
عنوان

مامانم مهمون دعوت کرده بود هفته پیش خیلی افتضاح پذیرایی کرد😑

| مشاهده متن کامل بحث + 128536 بازدید | 517 پست
باید خودت میرفتی تو دست میگرفتی.. من مامانم مهمون داره همیشه از قبل میرم کمک

اخه قرار نبود خورشت درست کنه !!!!

برای اینکه دانشگاه فرهنگیان قبول شم صلوات میفرستید ودعام میکنید ؟! آخه دعای نی نی سایتی ها گیراست    کاربری دست دوتا دوست صمیمیه  ملوین و مهرسا🦋🤍.                 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بهتره خودت دست به کار شی از این ب بعد

همیشه غذای مهمونیا با خودمه مامانمم میسپاره به خودم 

ولی این دفعه واقعا بد شد اوناهم ادمای مهمی بودن چقدر خونشون قشنگ پذیرایی کردن ازمون همیشه ....

برای اینکه دانشگاه فرهنگیان قبول شم صلوات میفرستید ودعام میکنید ؟! آخه دعای نی نی سایتی ها گیراست    کاربری دست دوتا دوست صمیمیه  ملوین و مهرسا🦋🤍.                 

😅بنده خدا مهمونا چطور خوردن ، مامانت چه اصراری داره مهمون دعوت کنه وقتی زیاد اهل خرج کردن نیست

وای همینو بگووو 

انقدر حرص میخورم که خدا میدونه 

همیشه غذای مهمونیا با خودمه مامانمم میسپاره به خودم ولی این دفعه واقعا بد شد اوناهم ادمای مهمی بودن ...

واااای🤣🤣🤣

روز مهمونی بیرون نرو

لینک ناشناسم حتما حرفتونو بزنید👇                             https://daigo.ir/secret/81725252069               یاد گرفتم تنها باشم خوردم زمین خودم پاشم 💪💪💪💪من به آرزوهام قول رسیدن دادم و ناامید نمیشم چون خدارو دارم🤩😍هیچ چیز رو سخت نگیر چون برات سخت میشه هیچ چیز رو بد نبین چون بد میشه همیشه خوشبین باش ولی یادت نره تو بعضی جاها خوشبین بودن زیاد کار دستت میده هاا🤣🤣🤣

واقعا بهتره یا مهمون دعوت نکنید یا از بیرون غذا بگیرید ولی ممکنه تو این پیشنهادارو بدی و رد بشه پس بیخیال، میدونم احساس شرم و خجالت میکنی ولی احتمالا چیزی بگی فقط اعصاب خودت خورد بشه چون مامانت اگه براش مهم بود اینکارارو نمیکرد یا اینهمه سال زن خونه س تلاششو میکرد یچیزی یاد بگیره

فقط 20 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مگه میشه! خودتون مهمون دعوت کردید؟

مامانم دعوت کرده بوده

ما رو چی میگی من مردم جلو شوهره ما رو شام گفت رفتیم هیچی نپخته بود شوهرم پا شد رفت خونه من موندم و پ ...

کاش ماهم نداده بودیم ناهار بهتر این غذا بود 🥲🤣🤣

😶‍🌫️😶‍🌫️خوش به حال مامانت چه اعتماد به نفسی داره

خیلییییییییی زیاددد یچیزیم میگی بهش فورا بر میخوره میگه من از همتون بهترم فلان 

خب چرا به مامانت نمیگی غذا یاد بگیره از سایتها تو اینستا زیاده

مامانم دستپختش زبون زد فامیل بود 

خسیسه خواهر خسیس 

دلش نمیاد مواد غذایی بریزه با اینکه بابام همه چی فراهم میکنه غذاش بد میشه