الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عزیزم بیشتریاشون آره ولی همشون هم نه . این دیدت خیلی منفیه اگر اینطور بود یکی مثل رونالدو دنبال جورج ...
میلیون ها سلبریتی تو جهان وجود داره از اون میلیون ها چند مورد انگشت شمار اینطوری شده ولی در عوض آدمایی که توسط چهره های معروف ازشون سواستفاده شده خیلی خیلی زیادن شاید به میلیون میرسن. پس عقل حکم میکنه احتیاط کنیم نکه به هوای اینکه حالا یه بار تو تاریخ یه رونالدویی اونجوری شد به هر سلبریتی ای بریم تو رابطه. البته رونالدو هم کم در و داف بازی نکرده بود قبلش مثلا شیش سال با یه سوپر مدل تو رابطه بود
اگر بگویی تو کیستی خواهم گفت:باغی بودم، که به هر دانه خاک عطر عشق آمیختم، اما هر اناری که پروردم به خون آلوده بود❤️🩹
لطفاً وقتی درخواست دوستی میدید کارتون رو برام تو یه کامنت بگید تا قبول کنم سوالی درباره کنکور داشتید بپرسید. لطفاً وقتی فحش میدم بهم گیر ندید اگه نگم سکته میکنم❤️