2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شکم فقط در صورتی عضله ای میشه که چربی حذف بشه کامل؟

آب کردن شکم و اصطلاحا سیکس پک شدنش، یکی از سخت‌ترین چالش ها تو ورزش بدنسازیه، چربی شکم و پهلو از وفادارترین هاست ، آب کردن شکم بسیار سخت اما چاق شدنش در عرض یک یا دو ماه، واسه حذف چربی ، صبر و ممارست بسیار زیادی لازمه، ضمن اینکه حذف غذاهای دارای هیدروکربنات ضروریه، مثل نون و برنج و ماکارونی و سیب زمینی ، شنا شکم، دوچرخه ثابت، تردمیل واسه آب کردن شکم توصیه میشه.

به زور چند کیلو اضافه کردم بخوام اینا رو حذف کنم دوباره لاغر میشم درسته؟

اول چربی از دست میدی و حدود سه تا پنج کیلو لاغر میشی، بعد عضله میاری و وزنت بر میگرده، اما اندامتون خوش تراش میشه، از حالت ۸ تبدیل میشی به ۷ منظورم استایل بدنیه، بهترین نوع استایل بدن ۷ یعنی کمر باریک اما بالاتنه پهن