2777
2789
عنوان

عجب بعضیا چرا همچینن

| مشاهده متن کامل بحث + 825 بازدید | 65 پست
مگه هر کسی دکتری داره اسوه ست؟؟به عقل خودت رجوع کن.رابطه ای که حد و مرز داشته باشه اصلا بد نیست.اینج ...

بله خودم نظرم همینه چون الان اکثرا همین روش رو درپیش گرفتن و سنتی ریسکش الان خیلی بالاست اما چون من اولین بار هست و خیلی روی ابرو خودم و خانوادم حساسم با این صحبت ها عذاب وجدان گرفتم وگرنه باید همرنگ جماعت بود اگه نباشیم که عقب میمونیم از غافله ولی نه در حد روابط دردسرساز برای دختر در حدود چاارچوب ها

;-)

آخه خیلی از این نیمه ی گمشده ها بعد یمدت واقعا گم میشناااا،اونوقت میمونه یه دختردلشکسته و افسرده یا ...

ولی وقتی خانواده ها سطح فکر قدیمی رو دارن و نمیشه صحبت کرد اونجا چیکار کنیم ما جوونا !!

;-)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوستی تا چطور دوستی باشه دوستی که باب آشنایی بیشتر و درک عواطف و سلیقه همه یا دوستی که برای رفع خلأ ...

ذوستی جهت اشنایی چون خود پارتنرمم اول هنینو گفت و اگر برای رابطه میخواست خودش تا الان صدباره اسمشو در این مدت دوسال اورده بود حالا کار نداریم که من قبول نمیکردم ولی درکلشو داریم میگیم

;-)

عزیزم حالت خوبهبزرگتر یعنی چی، یعنی یه نفر رو بردارن با خودشون بیرون ببرنخوب طرف وقتی بعد یه مدت تو ...

دقیقاً 

ارنی کسی بگوید که تورا ندیده باشد تو که با منی همیشه چه ترا چه لن ترانی 🥺از تعصب کورکورانه و جنسیت زدگی بیزارم از هر نوعش،زن ستیزی یا مرد ستیزی هردو انسان ستیزیه و غیرانسانی. تعصب بیجا و بیخود به هرجنسیتی و هر طرز فکری فقط مانع عقله و جلوی تفکر سالم رو میگیره. چه از نوع سنتیش چه از نوع مدرن

برو باباخانواده که به بچه اش محبت نکنه، خانواده که با نگاه صفر و یک به مسائل باعث بشه ، بچه اش ازش پ ...

نه خوشم اومد نههههه واقعاً خوشم اومد👌👏👏👏😂😁

فکر کن واسطه باید رفت و آمد میکرد با طرف تو باید قایم میشدی تا عقد🤣😂

ارنی کسی بگوید که تورا ندیده باشد تو که با منی همیشه چه ترا چه لن ترانی 🥺از تعصب کورکورانه و جنسیت زدگی بیزارم از هر نوعش،زن ستیزی یا مرد ستیزی هردو انسان ستیزیه و غیرانسانی. تعصب بیجا و بیخود به هرجنسیتی و هر طرز فکری فقط مانع عقله و جلوی تفکر سالم رو میگیره. چه از نوع سنتیش چه از نوع مدرن