2777
2789
عنوان

نامزدم آرایشگره میترسم کار زنا رو راه بندازه

| مشاهده متن کامل بحث + 1686 بازدید | 101 پست
بی فرهنگ و سطح پایبن تویی که فکر نمیکنی و میای اینطوری نظر میدی!!!!من نه تنها زن و مرد رو جدا نمیکنم ...

گمشو بابا تو تا پارک‌محل ب،زور میری بودجه نداری 🤣🤣🤣🤣🤣بشین دم در سبزیتو پاک کن بابا چاک دهن گشادتم ببند

فراموشی کیمیاست

زنیکه هرزه من الان تازه پیامتو تا اخر خوندمتو غلط بیجا کردی که راجع به کسی که نمیشناسی اینطوری نظر م ...

حالا زیاد خودتو جررر نده نترس کاسبیت خراب نمیشه

گشنه نمیمونی

مامانت و خاهرت خوب برات مشتری،جم میکنن

فراموشی کیمیاست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مگه مجازهزنی ک بره آرایشگر مردونه جز خراب چیه

حالا خراب رونمیتونیم با قطعیت بگیم ولی الان جزو عرف مانیست دیگه...شاید ده سال دیگه اینم عرف بشه.. کی فکر میکرد ده سال پیش که پوشش امروزی که خانوما دارن جزو عرف میشه و مبکفتیم هرکس خرابه اینجوری می‌پوشه و میگرده...

من ترکیه و یا کشورهای خارجی کلیپ های قشنگی میبینم که آرایشگران آقا کار اصلاح مو یا میکاپ خانوما رو انجام میدن و تمیز درمیارن مخصوصا رنگ کردن موها رو

من یه خانم پیر میشناسم می‌ره آرایشگاه مردونه . آرایشگره هم رحم نمیکنه مثلا واسه یه کوتاهی هفتصد ازش گرفته بود ولی انگار خود خانم راضی بود 

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده درشب ظلمانی ام ماه نشانم بده💙❤️

من یه خانم پیر میشناسم می‌ره آرایشگاه مردونه . آرایشگره هم رحم نمیکنه مثلا واسه یه کوتاهی هفتصد ازش ...

قیمت همین حدوداس دیگه برای کوتاهی زنونه تو تهران ،باز خوب گرفته ، بالاشهر یک و یک و نیم  میگیرن کوتاه میکنن