2777
2789
عنوان

نامزدم آرایشگره میترسم کار زنا رو راه بندازه

| مشاهده متن کامل بحث + 1723 بازدید | 101 پست
مگه مجازهزنی ک بره آرایشگر مردونه جز خراب چیه

حالا یعنی از نظرت هرکی بره خراب و رابطه انجام میدن پس توخارج چی الان چندتا رنگ کار معروف مردداریم که برای کارشون گاهی میرن استانبولمدل میگیرن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه زن چقدر میتونه سطح پایین و بی فرهنگ باشه!؟

بی فرهنگی و سطح پایینی رو شما دارید ک هنوز زن و مردو جدا میکنید و براتون عیب و عاره

دکتز مرد داریم ارایشگر مرد داربم تتو ارتیست مرد داریم

مشکل از شماها ک نمیتونید جلو خودتون بگیرید

ی مرد میبینید شل میشید

و گرنه برا ادما عادی این جیزا عجیب نیس

فراموشی کیمیاست

نگران نباش کم پیش میاد خانوما موهاشونو کوتاه کنن 

بیشتر میرن آرایشگاه زنونه ک رنگ مو هم بزارن

مولانا چقدر قشنگ گفت: اگه همه جا تاریک بود ، دوباره بنگر شاید نور خودت باشی ...🎀•°•🤍•°•🎀 

خب قطعا پس با خیانت کردن پارتنرتم مشکلی نداری چون اگه اینطوری پیش بری و برات چیزی مهم نباشه بت خیانت ...

عزیز منم تا حدودی با حرفای ایشون موافقم ریلکس باش و زندگی کن مردی بخواد غلطی بکنه حتما میکنه شما اعتماد بنفس خودت رو تقویت کن به این فکر کن وقتی کنارت خوشبخته آرامش داره هیجان داره چرا بابد بره سراغ یکی دیگه؟؟ اگه بره که نرمال و عاقل نیست پس بزار بره که بره 

،

من قبلا تجربه زندگی مشترک داشتم و شدیدا حساس بودم ولی این مسئله رو تو ذهنم حل کردم از وقتی که خودم ب ...

حرفات سراسر تناقض بود.

حاضری با مردی ک ممکنه پاش بلغزه ازدواج کنی ولی انسانیت داشته باشه؟شما اولین زن زندگیش باشی و اولویتش باشی و تمام خواسته های شمارو براورده کنه؟ اصلا مردی ک پاش بلغزه هیچ کدوم از چیزایی ک شما گفتی رو نداره.

شما خودت برای خودت مهمی.همسر نمیخای یکیو میخای و مالی و عاطفی حمایتت کنه ک ب خاسته ها و اهدافت برسی

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))

این زنای ک برچسب خرابی ب بقیه میزن خودشون واقن این کارن 

وقتی ی مرد میبینن نمیتونن جلو خودشون بگیرن

ب باد میدن

بعد بقیه رو خراب میبینن

خیلبا واسه کوتاهی مو میرن پیش مرد

اینا بخاطر کرم ریختن و لاس.....

فراموشی کیمیاست

حالا یعنی از نظرت هرکی بره خراب و رابطه انجام میدن پس توخارج چی الان چندتا رنگ کار معروف مردداریم که ...

خارج فرق داره اینجا فرهنگش ایرانی هست حیا کو پس کسی ک اینهمه آرایشگاه زنونه ول کن بره مردونه صدرصد حیا نداره

مادر شوهر من رو ویلچره و ۷۰ سالشه با خواهر شوهرم و جاریم میرن پیش یه ارایشگر مرد چون موهاشون رو پسرونه میزنن و کار این ارایشگر خیلی خوبه. برادرشوهرم خودش جاریم رو میبره پیش این ارایشگره. نه آدمای خرابین نه مشکل دارن. خیلی هم ادمای درستی هستن. من خودم هیچوقت نمیرم پیش یه مرد ولی به اونایی که میرن نمیگم خراب

و تو چون مصرع شعری زیبا، سطر برجسته ای از زندگی من هستی.
بی فرهنگی و سطح پایینی رو شما دارید ک هنوز زن و مردو جدا میکنید و براتون عیب و عارهدکتز مرد داریم ار ...

بی فرهنگ و سطح پایبن تویی که فکر نمیکنی و میای اینطوری نظر میدی!!!!

من نه تنها زن و مرد رو جدا نمیکنم بلکه خودم آخرین بار که رفتم ترکیه، رفتم یه سالن و موهامو یه آقا رنگ کرد. هیچ مشکلی هم باهاش ندارم.

منظورم از سطح پایین بود این بود که قانون رو رعایت نکنی و کار غیر معمولی انجام بدی. اگه استارتر از این قضیه ناراحته و شک کرده، یعنی سالنی که شوهرش توش کار میکنه مخصوص آقایونه

خارج از کشور هم جایی که مخصوص آقایونه به خانما خدمات ارائه نمیشه.

اول فکر کن بعد حرف بزن.

بی فرهنگ بودن یعنی همین. یعنی قبل از اینکه فکر کنی، یه چیزی تو هوا پرت کنی

خاک بر سر خودت و اون یه نفر که پیامتو لایک کرده. حوصله بحث با امثال شما بی سوادها رو ندارم

بیاید به هم قول بدیم. قول بدیم درد و ناراحتی و استرس بقیه رو سبک نشماریم...شاید توی اون لحظه طرف فقط همینو میخواد.اگه دلش بچه میخواد نگیم وای بچه چیه بیخیال. اگه دلش میخواد ازدواج کنه نگیم وای شوهر چیه؟ بیخیال. هنوز زوده برات و شوهر بده و خیانت میکنه و این چرت و پرتا...اگه دلش میخواد مستقل باشه نگیم وای کار چیه؟ بخواب توی خونه. اگه دلش میخواد درس بخونه نگیم حالا اونا که خوندن به کجا رسیدن؟ با سبک شمردن درد بقیه، هیچکی فکر نمیکنه شما یه قهرمان هستید، بلکه احمق به نظر میرسید.لطفا اینو توی مغزتون پین کنید.

بعد جالب اونجاس یه عده م میگن اشکال نداره انجام بده😐همینا اونوقت شوهرای خودشون دستشون غیرعمد ب یه ز ...

عزیزم من درکت میکنم

ولی یه بار به طور خیلی جدی از نامزدت بپرس خانم میاد سالنشون؟

و بگو که از این مسئله خوشت نمیاد و بعدش هم کلا این پرونده رو برای خودت ببند و بهش فکر نکن.

مطمئن باش اگه حساس بشی، بدتره🌹

بیاید به هم قول بدیم. قول بدیم درد و ناراحتی و استرس بقیه رو سبک نشماریم...شاید توی اون لحظه طرف فقط همینو میخواد.اگه دلش بچه میخواد نگیم وای بچه چیه بیخیال. اگه دلش میخواد ازدواج کنه نگیم وای شوهر چیه؟ بیخیال. هنوز زوده برات و شوهر بده و خیانت میکنه و این چرت و پرتا...اگه دلش میخواد مستقل باشه نگیم وای کار چیه؟ بخواب توی خونه. اگه دلش میخواد درس بخونه نگیم حالا اونا که خوندن به کجا رسیدن؟ با سبک شمردن درد بقیه، هیچکی فکر نمیکنه شما یه قهرمان هستید، بلکه احمق به نظر میرسید.لطفا اینو توی مغزتون پین کنید.

این زنای ک برچسب خرابی ب بقیه میزن خودشون واقن این کارن وقتی ی مرد میبینن نمیتونن جلو خودشون بگیرنب ...

زنیکه هرزه من الان تازه پیامتو تا اخر خوندم

تو غلط بیجا کردی که راجع به کسی که نمیشناسی اینطوری نظر میدی

غلط کردی که ما با دیدن مرد شل میشیم

چطوری همچین چیزی به ذهنت رسید؟ ذهن امثال تو از کثافت پر شده و همه رو مثل خودتون میبینید

جواب تو رو باید مثل خودت داد. بار آخرت باشه از این غلطا میکنی بی شخصیت.

کرم ریختن و لاس هم کار تو و مادر و خواهر و هفت جد و آبادته. برو گمشو نظر خودتو بده کاری هم به بقیه نداشته باش بدبخت بی همه چیز

شماها خانواده ندارید از زیر بته به عمل اومدید که هرچی لایق خودتونه به بقیه نسبت میدید

حرفات سراسر تناقض بود.حاضری با مردی ک ممکنه پاش بلغزه ازدواج کنی ولی انسانیت داشته باشه؟شما اولین زن ...

لغزیدن؟؟؟ چه لغزیدنی؟؟ چرا بلغزه ؟؟؟ مردی که مدلش اینطوره نمیشه جلوش گرفت وگرنه خودت تو زندگی اذیت میشی 

من دوسش دارم وقتی میبینم انسانه نه یه آدمی که الواطه دنبال فقط خوشگذرونیه 

شغل پانتر من طوریکه ممکنه با یه دختری یا زنی خیلی سر و کار داشته باشه منم دنبالش نیستم ببینم چی می‌کنه کجا می‌ره 

چون اذیت میشم 

ولی می‌دونم که تکیه گاه خوبیه برام 

کلی کمکم کرده به هدفا برنامه های مالیم برسم 

کاری کرده مستقل باشم 

رو پای خودم وایسم 

در حدی که پولم دستشه یا اون پولشو شده داده به من 

من دودستی چسبیدم به خودم و پیشرفتام 

و هیچ وقتم گوشیش چک نمیکنم 

کارای خودش به خودش مربوطه 

بعدشم همه مردا عین هم نیستن خب مدل پارتنرم اینطوره منم پذیرفتم شما نمیتونی بپذیرید همه عین هم نیستند

اون میخواد بره نگاه کنه با یکی بره به خودش مربوطه

حرفات سراسر تناقض بود.حاضری با مردی ک ممکنه پاش بلغزه ازدواج کنی ولی انسانیت داشته باشه؟شما اولین زن ...

بعدشم لغزیدن چیه 

اون طوری نیست که با همه عالم و آدم بره که مریضی به من منتقل کنه ، هرز نیست 

اینیم که من فقط به فکر خودمم 

شما هم اتفاقا به فکر خودتی 

شوهرت اگر با یکی دیگه بپره خیانت کنه بهت یکی دیگه رو جات بیاره تو زندگی میفهمی باید دودستی بچسبی به خودت 

خیلی بی شخصیتیآدم محترم این برچسب هارو برای یه آرایشگاه رفتن استفاده نمی کنهکافر همه را به کیش خود پ ...

تو با شخصیت باشی بسه 

چه دلیلی داره یه زن برای اصلاح و هرچی بره سالن پیرایش مردونه ؟ دلیلی جز کرم ریختن و ایجاد فساده؟

الان آرایشگر زن بهتر از صدتا مرده بلده این کارا رو 

پس هیچ دلیل منطقی نداره جز همین که گفتم 

ترانه هستم یک دانشجو معلم ساده ، در مورد زبان آلمانی سوال داشتید میتونم کمکتون کنم:)                                                                                                                            جانم فدای رهبرم ، جانم فدای ایرانم  🇮🇷