2777
2789

واقعا افسرده شده بودم از حرفاش مدام میگ خاک تو سرمون بدبختیم تمام همسن سالمون ازدواج کردن منو تو فقط بدبختیم موندیم حالا من چقدررر خواستکار دارم خودشم میدونه یا با حالت کنایه و طعنه صحبت میکنا باهام خودش یبار طلاق گرفته دو سه سال از مک بزرگتره من ۲۲ سالمه واقعا روانیم کرده بود از بس از عروس شدن و شوهر گفت

چه بیچاره بوده

مدام میگه دختر زیاد شده دیگ کی زن میگیره کی میگیره با اینکه من واقعا خواستکار دارم خوشگلم تحصیلات دارم خانواده خوبی هستم ولی عقده ای شدم از دست این

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مدام میگه دختر زیاد شده دیگ کی زن میگیره کی میگیره با اینکه من واقعا خواستکار دارم خوشگلم تحصیلات دا ...

چرت و پرت محض همه دوستا و فامیلا هرکی تو یه سنی ازدواج کرده ولی کسی که هدفش ازدواجه قطعا احمقه

اصلا دوست فایده ای نداره یه موقع هایی فقط برای رفع حوصله سر بری به کار میادهمه به وقتش خودشونو نشون ...

بخدا یبار گف به اکسم برگشتم نظرت چیه گفتم تو ک واسه سرگرمی باهاشی نکن خوب نی مث عقده ای ها گف پس اکس تو خوب بود فلان و فلان یا مدام از عروس شدن میگ تمام آرزوش همینه با اینکا یبارم ازدواج کرده ولی میگ من و تو جفتمون بدبختیم به مک چیکار داره خیلی بدم اومد

داشته درد ودل میکرده برا تو ازدواج الان دغدغه نیست برا اون دغدغه هست تو هم میگفتی به وقتش نوبت ما هم ...

بخدا هزار بار بهش گفتم همش فاز منفیه میگ ما بدبختیم بعد من میگم تایپم اینحور پسریه مسخرم میکنه میگه هاها بشین تا بیاد روانی شدم

دقیقا تو شرایط تو بودم و قطع رابطه کردم

دوست من برای اینکه حس بدشو با من تقسیم اینکارو میکرد

دائم میگفت وای ما چه زشتیم،کی ما رو میگیره، ما چه بدبختیم

در صورتی که من تو شرایط اون نبودم اصلا نمیدونم کور بود یا خودشو میزد به نفهمی

کاربر حمید معصومی نژاد با عضویت در سال 1403 من نیستم.اگر گاهی جواب نمیدم عذر میخوام.بی حوصله ام،دوست دارم نظرم رو بگم و برم،همین... لطفا درخواست دوستی هم نفرستید حرف خصوصی با کسی ندارم💚