2777
2789
عنوان

با دوست صمیمیم قطع ارتباط کردم بنظرتون حق داشتم

| مشاهده متن کامل بحث + 359 بازدید | 38 پست
من یکم دیگ با این دوستم ادامه میدادم به ازدواج با پیرمردا هم باید راضی میشدم🤣

😂😂😂 درکت میکنم

من که اصلا بهش خبر هم ندادم چند روز پیش عقد کردیم گفتم الان سکته میکنه 

کاربر حمید معصومی نژاد با عضویت در سال 1403 من نیستم.اگر گاهی جواب نمیدم عذر میخوام.بی حوصله ام،دوست دارم نظرم رو بگم و برم،همین... لطفا درخواست دوستی هم نفرستید حرف خصوصی با کسی ندارم💚
نه ولی تو هم ناراحتش نکن...بازم هر جور خودت درست می دونی ،اینم که میگی باعث ناراحتیه تو میشه حرف درس ...

چرا به مت میگ بدبختیم یا مسخرم میکنه یا میگ کسی برامون نمیاد آدم درست درمون اخه اون موقعیت خودشو نمیبینه با من هی مقایه میکنه من هنوز اول راهم هزارتا امید و آرزو دارم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😂😂😂 درکت میکنممن که اصلا بهش خبر هم ندادم چند روز پیش عقد کردیم گفتم الان سکته میکنه

دست خودشون نی حسادت دارن حتی این من خبر عقد دوستام بهش میدادم خیلی با حسرت حرف میزد یا میگف ببین عروس چق میخنده شاده

بهترین کار ممکنه رو کردی ‌شیر مادر نان پدر حلالت 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

عه منم یه دوست دارم اینطوریه 

هی میگه وای چقدر گرون شده ما جوونا بدبختیم ،حتما شوهراشون بد در میان،حتما بدبخت میشیم ،اگر شوهر کردیم باید رو ندیم،باید محل ندیم و و و 

همیشه آخرش قشنگه ..پس اگر قشنگ نبود بدون آخرش نیست !!