2777
2789
عنوان

بالاخره پیراهن طوسی پوشید

311 بازدید | 38 پست

شوهرم همش سورمه ای همش سورمه ای میپوشید داشتم روانی میشدم 😭 مردک بی سلیقه صبی  پیراهن طوسی پوشید خیلی بهش میومد چقد رنگش خوبه زنده باد رنگ طوسی 🙏🏻😅

آریا عشق مامان❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

😂😂😂حالا شوهر من در طول روز دو سه بار عوض می‌کنه لباس رو 

پدرم در اومده از بس ک شستم 

ولی مثلا صبح سفید عصر خردلی ،تو خونه سبز پسته ای

خوبه همه رنگ پوشیدن 

من مامان میشم ☺️💪

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ب شوهر منم سرمه ای خیلی میاد مث ریس بانکا میشه سفیده تو سرمه ای پوستش برق میزنه

آره ب شوهر منم سورمه ای خیلی همیشه خدا پیراهن سورمه ای شلوار کتون یا پارچه ای سورمه ای میپوشید ولی اینبار طوسی پوشید اصلا من دلم وا شد بخدا 

😂😂😂حالا شوهر من در طول روز دو سه بار عوض می‌کنه لباس رو پدرم در اومده از بس ک شستم ولی مثلا صبح س ...

وای خوبه که شوهر من اصلا هر رنگ و لباسی نمیپوشه 

پیراهن سورمه ای مشکی طوسی زیتونی سفید کرمی قهوه ای داره فاقد هر گونه رنگ شاد😣 شلوارشم یا سورمه ای یا مشکی یا قهوه ای یا کرمی 

با شلوار لی ام کلا مشکل داره حالا لی منم خوشم نمیاد 

وای خوبه که شوهر من اصلا هر رنگ و لباسی نمیپوشه پیراهن سورمه ای مشکی طوسی زیتونی سفید کرمی قهوه ای د ...

اها خب شاید با توجه به شغلش میپوشه شغلش چیه 

من همسرم راننده هست شغلش ایجاد می‌کنه ک اکثرا تیشرت بپوشه و اینکه اکثرا سفید داره ولی خب میپوشه دیگ 

من مامان میشم ☺️💪

شوهرمن تمام لباساش سرمه ایه🤣رنگ دیگه نداره 

آقا نیستم هی نگین مردی  😐   💙یه اس اسی ام  ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂 میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂                                    

اها خب شاید با توجه به شغلش میپوشه شغلش چیه من همسرم راننده هست شغلش ایجاد می‌کنه ک اکثرا تیشرت بپوش ...

تو بیمارستان کار میکنه کارشناس رادیولوژیه 

نمیدونم والا همه تو بیمارستان دیدم لباسای بهترم میپوشن 

شوهر من عقد خواهرشم رفتیم لباس رنگی نپوشید کرمی پوشید با شلوار سورمه ای 

بچه ها شوهر من همه پیراهناش هدیه هست منم اصلا خوشم نمیاد ازشون:)))))ولی بهش نمیگم بنظرتون بد کاری می ...

هدیه از کی؟ 

بگو بهش زن و شوهر باید تو پوشش هم نظر بدن هم من به شوهرم میگم هم اون به من 

یبار یه شلواری پوشیده بودم گفت برو عوضش کن این چیه عین لولیا

هدیه از کی؟ بگو بهش زن و شوهر باید تو پوشش هم نظر بدن هم من به شوهرم میگم هم اون به من یبار یه شلوار ...

وای اصلا از پیراهناش خوشم نمیاد من ساده دوست دارم اینا همش خط خطی و چهار خونه و..خخخخخ

از طرف خواهرش مادر .خالههاش و..اینا 

اسی چندماه پیش این تاپیکو نزدی؟

من یکی تو ذهنمه که چندماه پیش میگف شوهرم پیرهناش همش سرمه ایع

سومین‌کاربری،علت تعلیق:گفتن حقیقت                              نینی‌یار تادلت بخواد ایمیل وشماره دارم تازه دوستا وخانوادمم هستن پس بی‌دلیل تعلیق نکن،نکن خواهرمن نکن                                                                                                        این‌اسموزمانی‌گذاشتم ک هنوزواسم مهم بود،دیگه نمیخوام هیچ ردی ازش باشه ولی متاسفانه نمیشه نام کاربری نینی‌سایتو عوض کرد
شوهرمن تمام لباساش سرمه ایه🤣رنگ دیگه نداره

شوهر منم همین طوره چند تا پیراهن سورمه ای داره برا سرکار همش اونا میپوشید میگفتم بهش بنده خدا همکارات مسخرت میکنن فکر میکنن همین یکی پیراهنو داری 🤣

وای اصلا از پیراهناش خوشم نمیاد من ساده دوست دارم اینا همش خط خطی و چهار خونه و..خخخخخاز طرف خواهرش ...

خط خطی چارخونه ام خوبه ولی من دوست دارم طوسی روشن بپوشه سفید بپوشه کلا روشن بپوشه