واقعا افسرده شده بودم از حرفاش مدام میگ خاک تو سرمون بدبختیم تمام همسن سالمون ازدواج کردن منو تو فقط بدبختیم موندیم حالا من چقدررر خواستکار دارم خودشم میدونه یا با حالت کنایه و طعنه صحبت میکنا باهام خودش یبار طلاق گرفته دو سه سال از مک بزرگتره من ۲۲ سالمه واقعا روانیم کرده بود از بس از عروس شدن و شوهر گفت
راهش فقط قطع ارتباطه من دوسال با دوستم بودیم همین حرفارو میزد میگف همه خوشگلن ما زشتیم همه سفیدن ما سیاهیم واقعا اعتماد ب نفسمو نابود کرده بود دیگه خداروشک عید امسال باهاش قطع رابطه کردم خلاااص،الان ارامش دارم
خبر خوب این ست که روزی کسی می آید.در میان روزهای خاکستری تان!
دست هایتان را خواهد گرفت!
گرمتر.صمیمی تر.و هزار بار عاشقانه تر.
کسی ک شبیه به آفتاب بعد از یک
روز برفی، به تن روزهای سردتان میچسبد.
کسی می اید از جنس محبت که مرهم تمام دردهایتان
میشود وتمام ترس و
کابوس هایتان را در آغوش ارامش حل خواهد کرد.
کسی خواهد آمد برای ساختن دوباره ی
شما که من آن شخص را معجزه ای از
،طرف خدا می نامم.
دقیقا تو شرایط تو بودم و قطع رابطه کردمدوست من برای اینکه حس بدشو با من تقسیم اینکارو میکرددائم میگف ...
دقیقا اینم همینه من هم بور هم خوشگل هم خانواده خوب هم تحصیلات هم خواستکار های زیاد بالای پنجا نفر داشتم خواستگار اون خورش طلاق گرفته دیپلم هس ولی خانواده خوبین مغز منو خوردا هزار بار بهش گفتمنگو بازم میگ حتی تو ذوق منممیزنه
دقیقا اینم همینه من هم بور هم خوشگل هم خانواده خوب هم تحصیلات هم خواستکار های زیاد بالای پنجا نفر دا ...
چقدر میفهممت
بهترین کارو کردی
کاربر حمید معصومی نژاد با عضویت در سال 1403 من نیستم.اگر گاهی جواب نمیدم عذر میخوام.بی حوصله ام،دوست دارم نظرم رو بگم و برم،همین... لطفا درخواست دوستی هم نفرستید حرف خصوصی با کسی ندارم💚
کاربر حمید معصومی نژاد با عضویت در سال 1403 من نیستم.اگر گاهی جواب نمیدم عذر میخوام.بی حوصله ام،دوست دارم نظرم رو بگم و برم،همین... لطفا درخواست دوستی هم نفرستید حرف خصوصی با کسی ندارم💚