2777
2789
عنوان

با دوست صمیمیم قطع ارتباط کردم بنظرتون حق داشتم

| مشاهده متن کامل بحث + 359 بازدید | 38 پست

راهش فقط قطع ارتباطه من دوسال با دوستم بودیم همین حرفارو میزد میگف همه خوشگلن ما زشتیم همه سفیدن ما سیاهیم واقعا اعتماد ب نفسمو نابود کرده بود دیگه خداروشک عید امسال باهاش قطع رابطه کردم خلاااص،الان ارامش دارم 

خبر خوب این ست که روزی کسی می آید.در میان روزهای خاکستری تان! دست هایتان را خواهد گرفت! گرمتر.صمیمی تر.و هزار بار عاشقانه تر. کسی ک شبیه به آفتاب بعد از یک روز برفی، به تن روزهای سردتان میچسبد. کسی می اید از جنس محبت که مرهم تمام دردهایتان میشود وتمام ترس و کابوس هایتان را در آغوش ارامش حل خواهد کرد. کسی خواهد آمد برای ساختن دوباره ی شما که من آن شخص را معجزه ای از ،طرف خدا می نامم.

راهش فقط قطع ارتباطه من دوسال با دوستم بودیم همین حرفارو میزد میگف همه خوشگلن ما زشتیم همه سفیدن ما ...

این فق رو موضوع شوهر همینه بخدا تمام فکر و ذکرش همین بوده 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقا تو شرایط تو بودم و قطع رابطه کردمدوست من برای اینکه حس بدشو با من تقسیم اینکارو میکرددائم میگف ...

دقیقا اینم همینه من هم بور هم خوشگل هم خانواده خوب هم تحصیلات هم خواستکار های زیاد بالای پنجا نفر داشتم خواستگار اون خورش طلاق گرفته دیپلم هس ولی خانواده خوبین مغز منو خوردا هزار بار بهش گفتم‌نگو بازم میگ حتی تو ذوق منم‌میزنه 

بخدا یبار گف به اکسم برگشتم نظرت چیه گفتم تو ک واسه سرگرمی باهاشی نکن خوب نی مث عقده ای ها گف پس اکس ...

فک کنم اعتماد بنفس کم هس و انرژیش منفیه 

کلا اینجور آدما سمی آن و ارتباط زیاد باهاشون خوب نیس

دقیقا اینم همینه من هم بور هم خوشگل هم خانواده خوب هم تحصیلات هم خواستکار های زیاد بالای پنجا نفر دا ...

چقدر میفهممت

بهترین کارو کردی

کاربر حمید معصومی نژاد با عضویت در سال 1403 من نیستم.اگر گاهی جواب نمیدم عذر میخوام.بی حوصله ام،دوست دارم نظرم رو بگم و برم،همین... لطفا درخواست دوستی هم نفرستید حرف خصوصی با کسی ندارم💚
فک کنم اعتماد بنفس کم هس و انرژیش منفیه کلا اینجور آدما سمی آن و ارتباط زیاد باهاشون خوب نیس

من داشتم فیلم غرور و تعصب میدیدم گفتم وای عاشق شخصیت آقای دارسی شدم مغرور و وفادار با خالت تمسخر ک عصبی شم گف هه بشین تا برات بیاد این مدلی

ازدواج کردی شما الان؟

بله فعلا نامزدیم 

کاربر حمید معصومی نژاد با عضویت در سال 1403 من نیستم.اگر گاهی جواب نمیدم عذر میخوام.بی حوصله ام،دوست دارم نظرم رو بگم و برم،همین... لطفا درخواست دوستی هم نفرستید حرف خصوصی با کسی ندارم💚
خیلی دختر منفی هست بخدا اعصابمو خورد میکنه با اینکه دختر خوبیه دیگ‌نتونستم چیزی بهش نگم وقتی گف جفتم ...

اون تجربه طلاق داره ،خدا کنه هیچ وقت تجربه نکنی...کسی که طلاق بگیره نابود میشه از نظر روحی و روانی..دست خودش نیست ،نگرانه نگران..

من داشتم فیلم غرور و تعصب میدیدم گفتم وای عاشق شخصیت آقای دارسی شدم مغرور و وفادار با خالت تمسخر ک ع ...

همیشه سعی کنیم با کسایی دوست شیم که چیزی در شخصیتشون باشه تا به داشته هامون اضافه کنن