2777
2789
عنوان

تا تو ذهنم کمرنگ میشه دوباره میبینمش🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 220 بازدید | 36 پست
ااره:) اره، همش اره😅🥺

نخ بده قبل اینکه دیر بشههههههههههه

لطفاً وقتی درخواست دوستی میدید کارتون رو برام تو یه کامنت بگید تا قبول کنم   سوالی درباره کنکور داشتید بپرسید.                              لطفاً وقتی فحش میدم بهم گیر ندید اگه نگم سکته میکنم❤️ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو اجتماع زل میزنه، بین ادما زل میزنه نگام میکنه:) کلا رفتاراش میگه حسی داره تو تاپیکای قبلم هست

وای شانست زیاده

وقتی زل میزنه تو سریع نگاهتو با خجالت بدزد

لطفاً وقتی درخواست دوستی میدید کارتون رو برام تو یه کامنت بگید تا قبول کنم   سوالی درباره کنکور داشتید بپرسید.                              لطفاً وقتی فحش میدم بهم گیر ندید اگه نگم سکته میکنم❤️ 

چطوری؟ بد نیست تو فامیل؟ تا حالا ازین کارا نکردم 😅

نه نیست

مثلا با دختر خالت صمیمی باشی بگو‌ وقتی این از کنارمون رد میشه مسخره بازی در بیار اشاره کن بهش یا بهم

یا مثلا یواش بگه عشقت اومد یا کراشت اومد

بعد بگو‌ شروع کنه خندیدن

وای شانست زیادهوقتی زل میزنه تو سریع نگاهتو با خجالت بدزد

من ادمیم که یکی نگام کنه سریع میفهمم، بعد اینکه بهم زل میزنه یهو که به سمتش برمیگردم سریععع نگاشو میدزده😐🙃

از طرفیم فردی به شدتتت مغرور و جدی ام، کسی جرات نزدیک شدن بهمو نداره🤦‍♀️

حتی شده بعضی وقتا باهم دیگه به هم خیره میشیم🫠

چطوری؟ بد نیست تو فامیل؟ تا حالا ازین کارا نکردم 😅

بعد خودت مثلا هی نگاهش کن با لبخند و ذوق

بعد ک نگاهت کرد سریعا نگاهتو بدزد

دیدی داره قشنگ نخو میگیره چشم تو چشم شو عشوه بیا

من ادمیم که یکی نگام کنه سریع میفهمم، بعد اینکه بهم زل میزنه یهو که به سمتش برمیگردم سریععع نگاشو می ...

از غرور و تخس بودن در بیا

خنده رو باش

نه بابا 😅منه بدبخت کلا دختر خاله ندارم😫

مثال زدم

یه دختر تو فامیل ک مثل رفیق باشی باهاش

بعد خودت مثلا هی نگاهش کن با لبخند و ذوقبعد ک نگاهت کرد سریعا نگاهتو بدزددیدی داره قشنگ نخو میگیره چ ...

اول تو‌ نگاه کن همیشه تا دیدت بدزد

بعد خودت مثلا هی نگاهش کن با لبخند و ذوقبعد ک نگاهت کرد سریعا نگاهتو بدزددیدی داره قشنگ نخو میگیره چ ...

وی اصلا بهم فرصت نمیده، همو ببینیم گذرا میبینیم، دست پاچه هم میشم:/

اره فک کنم:)اولین شبی ک تا صبح حرف زدیماون روزی ک هم کلاسیشو گیر اوردیم مسخره کردیمرفتیم تو یه گروه ...

حس می‌کنم فقط دخترا به اینا فکر می‌کنن چون اکثر مواقع تو رابطه ای که تموم میشه دختر تموم تلاششو کرده رابطه رو حفظ کنه ولی نشده

فعلا حقوق خوان ایشالله که بعدا حقوق دان. از ۹۹ عضو سایتم تازه وارد خودتونین. با سابقه.باکسی مشکلی ندارم اما اگر قصد بی‌احترامی داشته باشید متقابلا عین خودتون برخورد می‌کنم.اینو درنظر بگیرید...