2777
2789

بعد دوسال عاشقی که یه جورایی عشق یکطرفه رو تجربه کردم، حسم بهش کم شده 

بخاطر وضعیت الانمم بهتره زیاد تو فکرش نباشم و تمرکز کنم 

ولی تا تو فکر و ذهنم کمرنگ میشه، میبینمش و دوباره روز از نو روزی از نو..... 

چیکار کنم؟؟؟ 

شرایطت مثل منه دقیقا 

کاری نمیشه کرد

لطفاً وقتی درخواست دوستی میدید کارتون رو برام تو یه کامنت بگید تا قبول کنم   سوالی درباره کنکور داشتید بپرسید.                              لطفاً وقتی فحش میدم بهم گیر ندید اگه نگم سکته میکنم❤️ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیگه دارم از پا در میام

من یه ساله از پا در اومدم 

لطفاً وقتی درخواست دوستی میدید کارتون رو برام تو یه کامنت بگید تا قبول کنم   سوالی درباره کنکور داشتید بپرسید.                              لطفاً وقتی فحش میدم بهم گیر ندید اگه نگم سکته میکنم❤️ 

اگه خواستی تعریفش کن🥲🥺

تو دانشگاه آشنا شدیم چند ماه باهم بودیم

خیلی وابستش شدم 

یه روز دوست پسر اکسش اومد تو سلف و گرفت کتکش زد

گفتن به اکسش پیام داده

خودش گفت دروغ میگن

بهش اجازه توضیح ندادم

واسه همیشه رفت جوابمم نداد بعدا 

چند وقت بعدش فهمیدم با یکی دیگه رفته تو رابطه

تا میام یکم آروم بگیرم تو دانشگاه به هم برخورد میکنیم

منو به کتفش میگیره

ولی من وقتی میبینمش قلبم رو هزار میزنه

ما هیچ وقت باهم نبودیم💔

این سخت تره

شانسشو داری باهاش باشی؟

فامیله؟

ما هیچ وقت باهم نبودیم💔

اون چطور نگاهت می‌کنه 

این سخت ترهشانسشو داری باهاش باشی؟فامیله؟

نه واقعا سخت تر نیس این مدلی جدایی که باهاش خاطره داشتی باهم اوکی بودین اما همه چی خراب بشه خیلی سخت تره

فعلا حقوق خوان ایشالله که بعدا حقوق دان. از ۹۹ عضو سایتم تازه وارد خودتونین. با سابقه.باکسی مشکلی ندارم اما اگر قصد بی‌احترامی داشته باشید متقابلا عین خودتون برخورد می‌کنم.اینو درنظر بگیرید...
نه واقعا سخت تر نیس این مدلی جدایی که باهاش خاطره داشتی باهم اوکی بودین اما همه چی خراب بشه خیلی سخت ...

اره فک کنم:)

اولین شبی ک تا صبح حرف زدیم

اون روزی ک هم کلاسیشو گیر اوردیم مسخره کردیم

رفتیم تو یه گروه مسخره بازی در اوردیم آبرومون رفت

آهنگایی که باهم گوش کردیم ۲۰۰ تا اهنگ

باهم درس خوندیم

باهم مریض شدیم 

فحشای جدید یاد گرفتنمون 

علایق و خوراکی های مورد علاقش 

وقتی بازی میکردیم 

جرعت حقیقتمون 

زنگ زدنامون