2777
2789

منم متاهلم مادربزرگم دعوتمون کرده 

وقتی من مجرد بودم مادربزرگم پیله میکرده به داییم که منو برا پسرش بگیره داییم موافق بوده ک قبل از هرچیزی من برام خواستگار با شرایط خوب اومد و شوهر کردم

بعد اینک من عقد کردن زن همین داییم به مادرشوهرم گفته بود خوب شد اینو گرفتید داشتن میکردن تو پاچه پسر من. 

در حالی ک پسر داییمو به چشم داداش میدیدیم همبازی بودیم باهم

شوهر من از لحاظ دارایی صد هیچ از پسر داییم بالاتره 

از لحاظ تحصیلی هم باز شوهر من یکی دو ترم دانشگاه رفته ولی پسر داییم دیپلم داره.اما پسرداییم چون مودب و باشعوریه مامانم و بقیه خانواده خیلی دوسش داشتن.

حالا زنداییم کلا با من چپ افتاده .

بنظرتون تو مهمونی چجوری باشم حالشو بگیرم

۲۱ فروردین ۱۴۰۰💖                                                         ۳ مرداد ۱۴۰۲💙                                                             تمام زندگی من a & n

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برو با پسر دایی البته با رعایت شئونات و رعایت حال همسرت خوب اهمال پرسی من و یکمی به یاد قدیم بگید و بخندید و به همسرت هم بگو مثل داداشمه 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

عروسش معلمه استخدامی هس از اونا ک بعدا آزمون دادن و قبول شدن.

بعد این پسر داییم بعد اینک من شوهر کردم دختر داییم ک خیلی با من رفیقه رو خواستگاری کرد ولی قبول نکرد گفت تو پایینتر از من(دختر داییم هم معلمه)

حالا با این.و ضعیت  زندایی از من و دختر داییم بدش میاد کلا

فک کنید من دو تا بچه کوچیک دارم هیچوقت اینارو نبوسید تبریک نگفت منو پاگشا نکرد و .....

الان سلام و احوالپرسی پرسی هم زوریه

۲۱ فروردین ۱۴۰۰💖                                                         ۳ مرداد ۱۴۰۲💙                                                             تمام زندگی من a & n

حوصله داریانقد ازین مهمونیا متنفرم

منم بدم میاد ولی نمیشه ک به خاطر اون نرم

شیک ترین ورژنت شو و اینکه هرچی بیشتر به این موضوع فکر کنی تابلو میشه اصلا بهش فکر نکن و خوش بگذرون ا ...

ن من ک اصلا فک نمیکنم ولی اون هی فکر میکنه

الان هروس هم داره باز فک میکنه من میخوام پسر کچلشو بدزدم