2777
2789
عنوان

نظر شما راجب این رابطه چیه

410 بازدید | 55 پست

اول اینکه 100 درصد میدونم اهل خیانت نیست و خیانت نمیکنه چون خودم با چشم خودم کار کردن سختشو میبینم . مهندسه تو یه شرکت کار میکنه بعد سرش خیلیییی شلوغه واقعا خودم چندبار رفتم دیدم وقت سرخاروندن نداره

بعد از صبح ساعت 6 که پامیشه مکالماتمون اینه :
اول از همه وقتی پامیشه صبح بخیر میگه و میگه روز خوبی داشته باشی و من دیرتر پامیشم اون لحظه بیدار نیستم که جوابشو بدم و میرهههههه تاااا ساعت 2 که وقت نهاره ، حدودای 2 در حد 5 دقیقه میاد حالمو میپرسه باز میرهههه تاااا ساعت 10 شب که برسه خونه . باز ساعت 10 میاد درحد 5 دقیقه حرف میزنیم میره شام میخوره تا ساعت حدودای 11 . 11 میاد میگم اخ جون حداقل تا 1 شب حرف میزنیم ، ولی وسطش یا پشت گوشی خوابش میبره یا از صداش میفهمم خستس میگم برو بخواب اونم کلی عذرخواهی میکنه و میره میخوابه . سرجمع در طول روز شاید 40 دقیقه حرف بزنیم

اینم بگم که به شدت مهربون و دست و دلبازه ، خیلی اهل کاره ، چشم پاکه خیلی وقته میشناسمش خانواده ی خوبی دارن و ... 

ولی این کم بودناش اذیتم میکنه . ولی هیچوقت اعتراض نمیکنم چون میدونم سرش شلوغه واقعا و خیلی خیلی با ملایمت و مهربونی باهاش رفتار میکنم . خودش همیشه میگه این درک کردنا و مهربونیات باعث شده رابطمون خوب بمونه و انقدر دوستت داشته باشم ولی کلافه شدم واقعا :( 

دلم براش تنگ میشه :(

چیکار کنم باهاش حرف بزنم ؟ چی بگم ؟ بنظرتون این رابطه اصلا بدرد میخوره ؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه روزخسته میشی دیگه 

باید کارش رو کم کنه وگرنه دوام نمیاره این رابطه

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

یه روزخسته میشی دیگه باید کارش رو کم کنه وگرنه دوام نمیاره این رابطه

تازه مشغول به کار شده خیلی درگیره . چون نامزدی ناموفق داشتم همش میگه باید خوب کار کنم درامد خوب باشه مامانت راضی شه ولی واقعا خسته شدم دلم لک زده بیاد دنبالم بریم بیرون حتی شده یه پارک کوچیک ، بدون هییییچ تفریحی دیگه

الان تو این دوهفته فقط 2 بار دیدمش که جمعه بوده اونم 

بنظر بله..پسر کاری و اهل زندگی دیده میشه..بعد ازدواج اصولا بیشتر با هم‌هستین..مثلا شبا تا صبح و روزا ...

شبا تا صبح باید بخوابه دیگه 

به این امید نباید ازدواج کرد 

چون عذابش بیشتر میشه صبح تا شب تو خونه ادم تنهاس وقتی هم شوهر میاد خسته اس و شام میخوره و میخواد بخوابه 

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

خوشبحالت همه‌چیز تمومه ، یه ادم معتقد با خدا هم باشه دیگه بزارش رو سر چی میخوای یه علاف بیکار که بیست و چهاری تو اینستا باشه و با زنها بلاسه و زود و همهیشه دم دستت باشه و باهاش بتونی حرف بزنی ؟؟؟ چنین ادمی مطمعنا فقط مال خودت میمونه

کاری نمیدونی بکنی گلم چون اون کار خودش رو داره نه ساعت کاریش کم میشه نه میتونه تغییر بده به این فکر ...

فقط دلتنگ میشم . نمیدونم بتونم کنار بیام یا نه . ولی شاید بخاطر علاقه بتونم کنار بیام . نمیدونم واقعا

خوشبحالت همه‌چیز تمومه ، یه ادم معتقد با خدا هم باشه دیگه بزارش رو سر چی میخوای یه علاف بیکار که بیس ...

اتفاقا اهل نماز و روزه ام هست😂البته روزه رو نمیدونم ولی نماز میخونه

تازه مشغول به کار شده خیلی درگیره . چون نامزدی ناموفق داشتم همش میگه باید خوب کار کنم درامد خوب باشه ...

میدونم چی میگی 

اگه این شرایطموقت باشه قابل تحمله اما اگه قراره همینجور ادامه داشته باشه نه 

اتفاقا اهل نماز و روزه ام هست😂البته روزه رو نمیدونم ولی نماز میخونه

نماز ادمو نگه میدارهداز بدی و گناه و فحشا ، اقای من‌ با خداست همیشه میگه تو رو خدا بهم داده امانت سپرده دست من بهت بد بگذره باید جواب خدا رو بدم