2777
2789
عنوان

فردا شب شام دعوتیم واس پاگشا عروس داییم

| مشاهده متن کامل بحث + 585 بازدید | 46 پست
بهترین لباستو بپوشتمام زیوالاتتو بریزشومیز بپوش با دامن و ساپورت و ی بارونی بلندشیک برو نبینم کت شلو ...

کت شلوار اتفاقا خیلی شیکه

متاهل و متعهدم 💍  سوالی راجب آشپزی دارید بپرسید👩🏻‍🍳

خودت باش زن دایی ات حساب نکن با بقیه خوش باش

ب مامانم گفتم ک من با اون در حد سلام فقط حرف میزنم وسلام

اتفاقا با یکی از زنداییاام ک اون باهاش لجه خیلی جورم میخوام برم وردل اون بشینم خیلی هم پایه اس

۲۱ فروردین ۱۴۰۰💖                                                         ۳ مرداد ۱۴۰۲💙                                                             تمام زندگی من a & n

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه اهمیت بدی با خودش میگه ببین چقدر من مهمم پس اهمیت نده کار خودت رو بکن بقیه برات مهم نباشن

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

نیاز نیست حالشو بگیری. خیلی سنگین با شوهرت برو بی احترامی هم نکنمگه عروس رو پاگشا میکنن به همه میگن ...

هنو عروسی نکردن عقدن

مادربزرگم کرده و همزو دعوت کرده

۲۱ فروردین ۱۴۰۰💖                                                         ۳ مرداد ۱۴۰۲💙                                                             تمام زندگی من a & n

خوب بپوش طلا ملا بنداز سعی کن بیشتر پیش شوهرت باشی و به زنداییت هم اهمیت نده بزار بسوزه

مگه طلا شخصیت خانم رو بالا میاره؟ چرا همچین طرز فکری دارید آخه

کت شلوار اتفاقا خیلی شیکه

همون کت و شلوار مدنظرم بپوشم با از این کفش طلقی ها ک پاشنه و نگین دارن 

هنو عروسی نکردن عقدنمادربزرگم کرده و همزو دعوت کرده

همونجور که هستی باش ادا باشی خیلی تابلو میشی. فقط با پسرداییت حتما سلام و احوال پرسی کن و تبریک بگو. که زنداییت متوجه بشه همه چیز تموم شده و اینهمه کش نده

مگه طلا شخصیت خانم رو بالا میاره؟ چرا همچین طرز فکری دارید آخه

من النگو ک تو دستم هست یه گوشواره و انگشتر دیگ گردنبد اینا نمیندازم

منم وقتی ۱۷-۱۸ سالم بود زن عموم و دختر عموم بهم گیر داده بودند فکر میکردند من میخوام پسرش رو تور بزنم!! اصلا نه من و نه پسر عموم چنین فکری نداشتیم!!  همیشه بهم قیافه میگرفتند. و دختر عموم همیشه با کنایه با من حرف میزد یادمه یه بار پیشش بودم برگشت گفت ما عروس لاک لاکی نمیگیریم!! منم دستام لاک زده بودم!! اخرش یه بار زن عموم نتونست خودش رو نگه داره برگشت گفت فلانی میگه که شما قصد دارید دخترتون رو به پسر من بدین!!! مامانم گفت هر کی چنین حرفی گفته غلط کرده با جد و ابادش!! دختر من درس میخونه میخواد دانشگاه بره!  

همونجور که هستی باش ادا باشی خیلی تابلو میشی. فقط با پسرداییت حتما سلام و احوال پرسی کن و تبریک بگو. ...

اتفاقا خیلیم ذوق عروسیشون و دارم 

عقد کردن نامزدی گرفتن و تولد تو تالار گرفتن باورت میشه هیچکدوم از اینا دعوت نکردن مارو

ن تنها منو همه خاله و دایی و مامانمینا رو هم فقط مرد با زن میگفت هیچکدوم از نوه ها رو واس هیچ مراسمی دعوت نکردن اما زن داییم سمت خودشو کامل دعوت میکرد

منم وقتی ۱۷-۱۸ سالم بود زن عموم و دختر عموم بهم گیر داده بودند فکر میکردند من میخوام پسرش رو تور بزن ...

چ خوب جواب داده مامانت

مامان من چون پسر داداششو خیلی دوس داشتم بدش نمیومد از اینک من بخوان عروس اونا بشم

ولی من هیچوقت به چشم شوهر ب اون نگاه نکردم 

نمیدونم زنداییم واس حرف مادربزرگم اینهمه کینه داره چرا 

من النگو ک تو دستم هست یه گوشواره و انگشتر دیگ گردنبد اینا نمیندازم

کافیه. مثل بعضیا چهار پنج تا انگشتر باهم ننداز خیلی ضایعست. گردنبند ظریف هم اگه داری یه موقع بندازی خوبه ولی چون میخوای کت و شلوار بپوشی شاید زیاد باهاش جور در نیاد