2777
2789
عنوان

عاشق لر ها هستم

| مشاهده متن کامل بحث + 3743 بازدید | 287 پست
شاید حسادت میکنن بهتون ؟ چون میگی زناشون اینجورین؟

اره لخدا نمیدونم من انقددددددددد ادمی ام م خودمو نمیگیرم خیلی خونگرمم من پوستم سفیده میگن چقد گرم دست ساز زدی ک انقد سفید شدی😐😐دختر عمش میگ چیو نشون شوهرته دادی که باعثش شد بیاد 1500 کیلومتر راه تا بگیرتت واقعا نمیفهمم

عزیزم همه ی این ها بازی دشمن و بازی رسانه های دشمنه که بیاد یک چیز رو تو ماهواره و اینستا وایرال کنه ...

دقیقا مامانم گفت عید بریم تبریز بعد تو اینستا دیدم همه کامنت گذاشته‌ بودن ترکا خوب نیستن وفتی میری مسافرت بد رفتاری میکنن بفهمن غیر بومی هستی یا تا میفهمن فارسی بدتر ترمیم حرف میزنن تو نفهمی والا ماهم از نزدیک ندیدم ولی رسانه اینجور میاد میک مردم میترسونه بعدش گفتم وای نکنه این همه خرج کنیم بریم تهش خوش نگذره 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره لخدا نمیدونم من انقددددددددد ادمی ام م خودمو نمیگیرم خیلی خونگرمم من پوستم سفیده میگن چقد گرم دس ...

اوههههه 😅😅😅همونه عزیزم .بگووووو من لیاقتشو داشتم بس خوشگلو نازم ۳هزار کیلومترم میشد عشقم میومد تا بسوزه جزخاله شه .حتما منتظر بوده اونو بگیره

ولی ایناییکه همیشه دست و پاهاشون یخه،،،خیلی بیشتر از بقیه گناه دارن😓😓چون خیلی بیشتر ازبقیه فکرمیکنن و همین باعث میشه بیشتر تمرکزقلب روی پمپاژ خون ب سمت مغزباشه.این آدما،آدمایین ک یک رنج بزرگی رو تحمل کردن و یک غصه ی بزرگ و یک زخم ناحق تو دلشون هست...💔💔 

من احمق اصلا هیچی نگفتم فقط درجپابشون لبخند میزنم

دور از جون .ازین ببعد جوری خودتو بگیر و از بالا نگاه کن بهش بفهمون در حدی نیست در مورد انتخاب شما نظر بده 

بعصی جاها نیاز نیست بگی در شان من نیس این رفتار .

ولی ایناییکه همیشه دست و پاهاشون یخه،،،خیلی بیشتر از بقیه گناه دارن😓😓چون خیلی بیشتر ازبقیه فکرمیکنن و همین باعث میشه بیشتر تمرکزقلب روی پمپاژ خون ب سمت مغزباشه.این آدما،آدمایین ک یک رنج بزرگی رو تحمل کردن و یک غصه ی بزرگ و یک زخم ناحق تو دلشون هست...💔💔 

کار دشمنه و رسانه های غربی چرا قبلا اینطوری نبود چون ماهواره و اینیستایی وجود نداشت

قبل اینستا چیزی بود به اسم فیسبوک تا دلت بخواد به قومت اونجا توهین کردن 

هرکسی چشم به خاک اذربایجان بدوزد عاقبتش با عاقبت  بزرگانش گره خواهد خورد ☠️💀                    

دقیقا مامانم گفت عید بریم تبریز بعد تو اینستا دیدم همه کامنت گذاشته‌ بودن ترکا خوب نیستن وفتی میری م ...

نه عزیزم همجا خوب و بد هست ما با هیچکس پدر کشتگی نداریم تشریف بیارید قدم رو چشممون بذارید می‌بریم خونه خودمون ازتون پذیرایی میکنیم 😊

والا منم عاشق ترکا وکوردام خودم لرم ولی بعضیا دنبال تفرقه هستن بهترین دوستم کورد بود با خانم تورک هم ...

لرا عشق ما ترکان قلب و عمر ما هستند ما لر ها اندازه پدر مادر خودمون دوست داریم

قبل اینستا چیزی بود به اسم فیسبوک تا دلت بخواد به قومت اونجا توهین کردن

عزیزم از کجا معلوم پشت اون اکانت کیه از کجا معلوم یک نفر وطن فروش و تجزیه طلب و اسرائیلی نباشه؟