2777
2789
عنوان

عاشق لر ها هستم

| مشاهده متن کامل بحث + 3743 بازدید | 287 پست
وای دقیقاااا،منم شمالیم شوهرم لرستان،چقد اهل جادو جنبل و دعا و طلسمن هیچ پیش زمینه قبلی هم از این عا ...

دقبقااا من برای اولین باره این چیزارو میبینم حس میکنم کلا سمت جنوب اعتقاد ب این چیزا خیلی زیاده 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره دیگ لر کهگیلویه لباساشون عین لباس ترک های قشقایی... دعا جادو جنبل میکنن زناشون غیر لر قبول ندارن ...

خودشون لر .لباسشون ترک .کارشون عرب .نمیدونستم .همیشه  فک میکردم خیلی ساده و مظلومن 

ولی ایناییکه همیشه دست و پاهاشون یخه،،،خیلی بیشتر از بقیه گناه دارن😓😓چون خیلی بیشتر ازبقیه فکرمیکنن و همین باعث میشه بیشتر تمرکزقلب روی پمپاژ خون ب سمت مغزباشه.این آدما،آدمایین ک یک رنج بزرگی رو تحمل کردن و یک غصه ی بزرگ و یک زخم ناحق تو دلشون هست...💔💔 

عشقم شما هم لر هستی 😊؟

ن عزیزم 🌹ولی مردمش خوبن .یه دوست در حد سلام و علیک دارم  خیلی خوب و خوش برخورده

ولی ایناییکه همیشه دست و پاهاشون یخه،،،خیلی بیشتر از بقیه گناه دارن😓😓چون خیلی بیشتر ازبقیه فکرمیکنن و همین باعث میشه بیشتر تمرکزقلب روی پمپاژ خون ب سمت مغزباشه.این آدما،آدمایین ک یک رنج بزرگی رو تحمل کردن و یک غصه ی بزرگ و یک زخم ناحق تو دلشون هست...💔💔 

چی بگم مرداشون ولی خوبن

شاید حسادت میکنن بهتون ؟ چون میگی زناشون اینجورین؟

چ لاوی ترکیده شد 😅😅😅 اینستا بعد همش دعواس

ایران با لر کورد و عرب و فارس و ترک و.... ایران شده همه با هم بنای ایران رو تشکیل دادیم

اونایی که دارن سیع میکنن بین قوم های ایران فاصله بندازن جیبشون از ی جای دیگه پر میشه میدونی که چی میگم

آها درسته لعنت به هرچی تفرقه اندازه کورد ها و لر ها قلب من ترکان

آمین .من حس میکنم از عمد و سیاسته بین مردم تفرقه بندازن

ایران با لر کورد و عرب و فارس و ترک و.... ایران شده همه با هم بنای ایران رو تشکیل دادیماونایی که دار ...

بله میدونم عزیزم .ولی من خیلی کنجکاوم میرم پیج طرفم چک میکنم ببینم واقعیه یا فیک .متاسفانه خیلیا واقعین و پر از خشم و نفرت ازهم .دلیلشو نمیدونم

آها درسته لعنت به هرچی تفرقه اندازه کورد ها و لر ها قلب من ترکان

تو ذهنم از ترکا یه تصویر خشک و مغرور و خشن ساخته بودم برا اوین بار موضع ام اومد پایین 

واقعا این همه علاقه شما از کجا میاد 

تو ذهنم از ترکا یه تصویر خشک و مغرور و خشن ساخته بودم برا اوین بار موضع ام اومد پایین واقعا این همه ...

عزیزم همه ی این ها بازی دشمن و بازی رسانه های دشمنه که بیاد یک چیز رو تو ماهواره و اینستا وایرال کنه تفرقه بندازه و بخواد ایران رو تجربه کنه وگرنه ما وجودمون سرشار از عشقه همجا آدم خوب و بد داره کرد ها و لر ها قلب ما ترکان جون ما ترکان براشون جونم میدیم لعنت به هرچی تفرقه اندازه