2777
2789
عنوان

همسر قاضی باید محجبه باشه حتما

| مشاهده متن کامل بحث + 1498 بازدید | 97 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دو تا قاضی داریم تو فامیل یکیشون دیگ باز نشست شده از همون اول کارش تا الان خانومش نه حجاب نداره یکی ...

هر کی یه چیزی میگه

اما بنا بر احتیاط فکر میکنم فعلا باید رعایت کرد

کاربر حمید معصومی نژاد با عضویت در سال 1403 من نیستم.اگر گاهی جواب نمیدم عذر میخوام.بی حوصله ام،دوست دارم نظرم رو بگم و برم،همین... لطفا درخواست دوستی هم نفرستید حرف خصوصی با کسی ندارم💚
آذر خانم که شوهرش گردن کلفت تره

خب اونا ترسی ندارن بخاطر گردن کلفتشون 

ما گردنمون از مو باریکتره😂

کاربر حمید معصومی نژاد با عضویت در سال 1403 من نیستم.اگر گاهی جواب نمیدم عذر میخوام.بی حوصله ام،دوست دارم نظرم رو بگم و برم،همین... لطفا درخواست دوستی هم نفرستید حرف خصوصی با کسی ندارم💚
واقعا زن قاضی شدی نمیدونستی‌ باید باحجاب باشی؟خودشم باید دقت میکرد با مذهبی و محجبه ازدواج میکنن معم ...

اوایل دوران آشناییمون دانشجو بود

خودش هم معیارش چادر بود قبل من

اما خب کار دله دیگه دست خود آدم نیست 

داماد داییم قاضی هستن.

دختر داییم مدیر مدرسه و مانتویی ولی کاملا پوشیده

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

هر کی یه چیزی میگهاما بنا بر احتیاط فکر میکنم فعلا باید رعایت کرد

استخدام قضات خیلی خیلی سخت تره و حتی در اقوام هم نباید سابقه دار باشه وهمه چیزو چک میکنن

خانواده و درجه یک رو که خیلی بیشتر تحقیق میکنن 

اتفاقا از نامزد ، همسر هم زیاد پرسش میکنن و میخوان که بدونن لول اعتقادات و پوشش اونها چطوریه.

خدا کافی ست.

یه مدت با حجاب باش 

دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم  وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم 
نه عزیزم وقتی زن و دختر گردن کلفتا لخت فیلمشون پخش شده چیکار به تو دارن

به اونا خب جرات نداره کسی کار داشته باشه

کامنتا  ضد و نقیضه فکر کنم یکم حواسم باشه بهتره

داماد داییم قاضی هستن. دختر داییم مدیر مدرسه و مانتویی ولی کاملا پوشیده

نامزد منم میگه چادر نخواستم

ولی مو معلوم نباشه حداقل

نامزد منم میگه چادر نخواستمولی مو معلوم نباشه حداقل

خدب اگه خودتم اینجوری هستی که راحتی

حالا چادر نباسه

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔