2777
2789
عنوان

همسر قاضی باید محجبه باشه حتما

| مشاهده متن کامل بحث + 1505 بازدید | 97 پست
استخدام قضات خیلی خیلی سخت تره و حتی در اقوام هم نباید سابقه دار باشه وهمه چیزو چک میکننخانواده و در ...

بله درسته

خانواده خود من هم مذهبی هستند خصوصا مادرم که شناخته شدست، من هم اعتقادات خودم رو دارم تا حدودی و پوشش زننده ای هم ندارم ولی مثل اینکه بیشتر باید رعایت کنم

کاربر حمید معصومی نژاد با عضویت در سال 1403 من نیستم.اگر گاهی جواب نمیدم عذر میخوام.بی حوصله ام،دوست دارم نظرم رو بگم و برم،همین... لطفا درخواست دوستی هم نفرستید حرف خصوصی با کسی ندارم💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببخشید ما هم الان بخاطر پوشش تا حد زیادی رابطمون داره خراب میشه، مشکل من اینه که اون اول منو بی‌حجاب دید و پسندید الان میگه مانتوی کوتاه نپوش و می‌دونم شلوار قد ۹۰ نپوش- من خودمم خانوادم مذهبی و محجبه هستن ولی اجازه ندادم برای پوششم تصمیم بگیرن. الان احساس میکنم اگه به گیر دادنش درمورد پوشش گوش بدم بعدا به مسائل دیگه هم گیر میده و باید تغییر کنم:/

دوستیم هنوز ولی خانواده‌ها در جریانن. من کلا سرد شدم ازش.

شما چجوری کنار اومدی؟

عزیزم فعلا دورویی مد کردن یه مدت ملاحظه کن تا رسمی که شد دیگه کاریش ندارن

درست میگی عزیزم

فعلا باید دست به عصا راه برم

کاربر حمید معصومی نژاد با عضویت در سال 1403 من نیستم.اگر گاهی جواب نمیدم عذر میخوام.بی حوصله ام،دوست دارم نظرم رو بگم و برم،همین... لطفا درخواست دوستی هم نفرستید حرف خصوصی با کسی ندارم💚
الان میتونی تو پروسه استخدام چادری باشی و رعایت کنی بعدش عادی باششوهرم یه دوست داره ک قاضیه و زنش شا ...

در حد چادر انصافا نمیتونم

ولی میتونم حجاب کامل داشته باشم علی الحساب

همه دارن فیلم را می بینن و حال می کنن عزیزم تو کشور ما فیلم بی حجاب بازی کردن هم جرم استبازیگرهای زن ...

اگر نگم تمام ولی اکثر بازیگرای ما حجاب ندارن فقط در بازی و  جلوی دوربین روسری میپوشن 

دوم اینکه اگر در مجلس مرد نامحرمی نبوده باز هم ایرادی نمیبینم هرچند رعایت میکردن بهتر بود اما هیچ مرد نامحرمی اونجا حضور نداشته این مهمه

حتما بهشون اطمینان خاطر داده بودن که فیلمی بیرون نمیاد

یا اینکه کسی که فیلمو پخش کرده مورد اعتماد بوده 

اینکه بقیه میبینن و حال میکنن اگر مردهستن مقصر خودشونن حجاب باید اول از چشم یک مرد آغاز بشه بعد پوشش زن 

که اگر یکیشون نبود اون یکی سپر باشه.

خدا کافی ست.
من رفیقم باباش قاضیه خیلی استایل شیک و بی حجابی داره دیگه نمیدونم والا

گویا سختگیری ها برای فرایند استخدامه 

بعدش خیلی حجاب نزدیکان تعیین کننده نیست 

خیر ، قانونی نوشته نشده که همسر قاضی ها باید محجبه باشن ، اما یک سری مسائل رو بایستی که رعایت کنن ، زمانی که ایشون استخدام بشه اگر مثل قدیم باشه سلسله مراتبش ، یک سری قوانین رو به خانم قاضی اصولا گوشزد میکنن مثل یک سری چهارچوبها در فضای مجازی و عکس گذاشتن و این مسائل ، به صورت کلی جمع و جور باشید نه خیلی محجبه ، اگه کسی شغل همسر شمارو بدونه و شمارو هم محجبه ی خیلی بسته ببینه باعث میشه قضاوت هایی صورت بگیره ، سعی کنید سنگین و موقر باشید ، نیازی به چادر نیست 

آنکس که در قفس زاده شده ، پرواز را یک بیماری میپندارد 
بله درستهخانواده خود من هم مذهبی هستند خصوصا مادرم که شناخته شدست، من هم اعتقادات خودم رو دارم تا حد ...

بله ممکنه دو مرحله یا بیشتر پرسش از خود نامزدتون یا معرفین یا تحقیقات محلی انجام بدن و بسیار زرنگ هم هستن و نمیشه پنهان کرد یا دروغ گفت چون مشخص میشه 

و بخاطراین قضیه خدایی نکرده رد بشن.

خدا کافی ست.
ببخشید ما هم الان بخاطر پوشش تا حد زیادی رابطمون داره خراب میشه، مشکل من اینه که اون اول منو بی‌حجاب ...

عزیزم من هیچجوره کنار نیومدم اصلا

خودش ترسید و کوتاه اومد که مبادا رابطمون خراب بشه

الان که آزمون قبول شده و داره مراحلشو طی میکنه میخوام ملاحظه کنم چون خیلی تلاش کرد هیچ جوره دلم نمیاد همه چی بره رو هوا

وگرنه اگر کارش ایجاب نمی‌کرد هیچجوره قبول نمیکردم و دمشو قیچی میکردم

خیر ، قانونی نوشته نشده که همسر قاضی ها باید محجبه باشن ، اما یک سری مسائل رو بایستی که رعایت کنن ، ...

ممنونم بابت توضیحاتتون 

بله رعایت میکنم حتما

عزیزم من هیچجوره کنار نیومدم اصلاخودش ترسید و کوتاه اومد که مبادا رابطمون خراب بشهالان که آزمون قبول ...

منم چون کنار نمیام سرد شده رابطمون، منم پوششم معموله. مثلا حتی گیر میده عکست رو نباید پروفایل بذاری! ( تازه پروفایل من فقط برا یه تعداد محدودی بازه که خانواده و خاله و دایی هستن!) 

فعلا بهش گفتم یه مدت در ارتباط نباشیم تا بیشتر فکر کنم. بحثمم پوشش نیستا چون بنظرم خانما وقتی عاشق میشن تا حد زیادی خودشون چارچوب دارن و بدون گیر دادن رعایت میکنند. الان ۴ ماهه با همیم و فکر میکنم طبیعی نیست انقد گیر میده. حتی اینجوریه ک مخالف انجام کارای  زیباییه( من چون عینکی‌ام زیر چشم گود افتاده خواستم برم فیلر بزنم این نمیذاشت🗿🗿🗿).

شما کار خوبی کردی کوتاه نیومدی و الانم کار درستی می‌کنی چون بخاطر شغلشه و نه اینکه لزوما به اجبار و خواسته همسرت تن بدی