2777
2789
عنوان

امشب مهمون داشتم برنجام خراب شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 773 بازدید | 36 پست
جاریم بود😭😭😭کلامیدونستن من آشپزیم زیاداوکی نیست این اتفاقم افتاددیگ خیلی بدشد🤦‍♀️چهارساله ازدواج ...

عزیزم جاری حتی دستپختت مخصوص سرآشپزم که باشه به به و چه چه نمیگه، پس اتفاقا واس جاری اصن خودتو ناراحت نکن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ماهم امشب مهمونی بودیم .صابخونه اومد پیشمون نشست برنج رو یادش رفت .برنجش شفته شد بنده خدا خیلی ضد حال خورد😅

من خودم دو هفته پیش مهمون داشتم از ترس اینکه نکنه برنجم شفته بشه خیلی زود آب کش کردم لامصب زیاد دون دون شد🥲😬

عزیزم جاری حتی دستپختت مخصوص سرآشپزم که باشه به به و چه چه نمیگه، پس اتفاقا واس جاری اصن خودتو ناراح ...

ولی ایناواقعابدشده بودن🫤خودمم ب زور خوردم دل دردشدم😂🤦‍♀️

ماهم امشب مهمونی بودیم .صابخونه اومد پیشمون نشست برنج رو یادش رفت .برنجش شفته شد بنده خدا خیلی ضد حا ...

ازمن خام بودن😂آب کم ریخته بودم دیگ ترسیدم دیدم آبشون داره خشک میشه آبکش کردم 

ما میگیم کال

من اون روز بیرون بودم برگشتم هول هولکی آشپزی کردم نه خورشتم نه برنجم هیچکدوم خوب نشدن 

در کل میتونم بگم آشپزیم خوبه ‌ولی اون شب اصلا راضی نبودم

ماهم امشب مهمونی بودیم .صابخونه اومد پیشمون نشست برنج رو یادش رفت .برنجش شفته شد بنده خدا خیلی ضد حا ...

حالا قبول دارید واقعا اینجور چیزا ذائقه ای هستش؟

منم یه بار قوم شوهر همه با هم اومدن خونمون عید بود اولین روز عید اومدن فقط برای تبریک (یک ماه بعد عروسیم بود) مادرشوهرم اینا و برادر شوهرم و زنش و خواهرشوهرم و خانوادش اومدن

دیگه شام موندن

منم هول هولی قیمه پختم تو زودپز

خودم اصصصلا راضی نبودم از خوروشت

ولی اونا میگفتن بهترین قیمه بوده 

اونم مادرشوهرم که ایراد گیره !

بعد از اون فهمیدم آدم خودش فکر میکنه غذا بد شده اونم از بس استرس داره اینطوری فکر میکنه

❤️💐نی نی یار عزیزم💐❤️من دیگه خط ندارم باهاش عضو بشم تعلیقم نکن 🥹🥹🥹🥹🥹🥹🥲🥲🥲🥲هر موقع قصد تعلیقمو کردی بهم یه اخطار بده خودمو جمع کنم ممنونم ارت😍🙏🏻

همیشه وقتی میبینی برنج هنوز زنده و خام هست وابکشش کردی یه کم آب و روغن بده بهش خوب میشه دیگه

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜

زود برداشتی عزیزم..

ولی بازم میتونستی موقع دم کشیدن آب بریزی ته قابلمه ،برنج قشنگ دم میکشید

❤️💐نی نی یار عزیزم💐❤️من دیگه خط ندارم باهاش عضو بشم تعلیقم نکن 🥹🥹🥹🥹🥹🥹🥲🥲🥲🥲هر موقع قصد تعلیقمو کردی بهم یه اخطار بده خودمو جمع کنم ممنونم ارت😍🙏🏻