2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فدای سرت

پیش میاد 

❤️💐نی نی یار عزیزم💐❤️من دیگه خط ندارم باهاش عضو بشم تعلیقم نکن 🥹🥹🥹🥹🥹🥹🥲🥲🥲🥲هر موقع قصد تعلیقمو کردی بهم یه اخطار بده خودمو جمع کنم ممنونم ارت😍🙏🏻

فدای سرتپیش میاد

جاریم بود😭😭😭

کلامیدونستن من آشپزیم زیاداوکی نیست این اتفاقم افتاددیگ خیلی بدشد🤦‍♀️

چهارساله ازدواج کردم ولی خب مهمونداری زیادنکردم زیادم خونه نبودیم خونه مادرم یاخونه مادرش بودیم 🫤

فدا سرت.پیش میاد

من یبار قوم شوهر دعوت کردم قیمه درست کردم تو زود پز آقا لپه ها وا رفته بودا خودمم خجالت میکشیدم دیگه کاری ام ازم برنمیومد.خلاصه از اونوقت شوهر خواهرشوهرم چندین بار تو جمع مسخرم کرده...🤕

جاریم بود😭😭😭کلامیدونستن من آشپزیم زیاداوکی نیست این اتفاقم افتاددیگ خیلی بدشد🤦‍♀️چهارساله ازدواج ...

خب نمیشد یه امشبه رو به صورت نامحسوس غذا از بیرون بگیری

یا به کسی بگی بیاد برات درست کنه

من جات بودم حتما همینکارو میکردم 

بنظرم از این به بعد یه فکری به حال دستپخت و خانه داری بکن 

دستپخت و .. روبراه شد دعوتشون کن هنرنمایی تو به رخشون بکش

الانم اصلا رو نده میگن دستپختت خوب نیست و فلان 

بگو شوهرم که خیلی دوس داره! اعتماد به نفستو از دست نده

خودتو نباز

❤️💐نی نی یار عزیزم💐❤️من دیگه خط ندارم باهاش عضو بشم تعلیقم نکن 🥹🥹🥹🥹🥹🥹🥲🥲🥲🥲هر موقع قصد تعلیقمو کردی بهم یه اخطار بده خودمو جمع کنم ممنونم ارت😍🙏🏻

ناراحت نباش بیشتر وقتا همینطوره خودمون فک می کنیم برنجمون خوب نشده ولی مهمون نظرش این نیس و اون حس م ...

شوهرم بعدمهمونی بهم گفت ک اینجوری بودن وواسه این مهمونانخوردن🫤