2777
2789
عنوان

زندان رفتن پدر بخاطر جهیزیه دخترها

| مشاهده متن کامل بحث + 1573 بازدید | 88 پست
واقعا بعضیا بویی از عقل نبردن

دخترش مقصرع و زنش این بنده خدا  ادم میبینش دلش کباب میشه بازنشسته خونه کرایه ای داداماد های مفت خور

اگه دیدی جوابتو ندادم به دلیل اینه که  جواب ابلهان خاموشیست...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا مطمئنی فقط به خاطر خرید جهیزیه‌ست؟دمش گرم ک حاضر شده به خاطر دختراش و سرافرازی‌شون این کارو کنه ...

خب کدوم سر افرازی وقتی الان زندانه؟بیشتر بی ابروی هستش

به نظرم همینکه عرضه قرض گرفتن داشت خودش خیلیهبعضی پدرا حاضر نیستن واسه اینده بچشون رو به کسی بزنن

بنظرم اونا عاقل ترن کسی لقمه بزرگتر دهنش بر نمیداره الان همینا باید درب در پول باشن درش بیارن بی ابرویشم یک طرف

این چه فداکاری ایه با پول مردم چشم بقیه مردم رو درآورده که بگه جهیزیه فلان دادم بهمان دادم اگه تو او ...

چقدر تو بدذاتی از کجا مطمئن شدی هدفش این بوده

بعضی پدرها مهربونن و دلشون نمیخواد حسرت به دل بچش بمونه زیادی مایه میذارن و خودشونو زیر قسط و قرض میبرن 

لزوما نمیخواد بکنه تو چشم تو داستان در نیار

پیر گشته دل ما، گرچه آغاز جوانیست  

حالا مطمئنی فقط به خاطر خرید جهیزیه‌ست؟دمش گرم ک حاضر شده به خاطر دختراش و سرافرازی‌شون این کارو کنه ...

اره دمش گرم که پول مردم بالا کشیده وبده کار شده وافتاده زندان

حرفا میزنیدا عقل ندارید راحتیت

هیچ گاه چشمانت را برای کسی که مفهموم نگاهت را نمی فهمد گریان نکن.