2777
2789
عنوان

زندان رفتن پدر بخاطر جهیزیه دخترها

| مشاهده متن کامل بحث + 1563 بازدید | 88 پست

فامیل دور ماهم همینکارو کرد خونه فروخت برا جهاز خب میشد کمتر بده خونش نفروشه.دیگه بعد سالها نتونست خونه بخره نخواهدم تونست اوارع شده 

.داماد هم اگه قدر شناس بود میرزید

اگه دیدی جوابتو ندادم به دلیل اینه که  جواب ابلهان خاموشیست...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دمش گرم والامن شر نامزدی واسه شیرینی خریدن جنگ داشته با بابام میگفت بگو داماد بیاره شیرینیوووو

من که بابام یه قرون خرج نکرد نه سر من نه سر خواهرم هر دو رو مادرم پول داد فقط زحمت کشید قسطای وام ازدواج رو تقبل کرد 

تا تو هستی چیزی برایم مهم نیست...
پدر فداکار خدا خیرش بده

این چه فداکاری ایه با پول مردم چشم بقیه مردم رو درآورده که بگه جهیزیه فلان دادم بهمان دادم 

اگه تو اونی باشی که ازت پول قرض گرفته بود واسه پز اومدن پیش دیگران باز هم همینو میگفتی؟ 

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85

فامیل دور ماهم همینکارو کرد خونه فروخت برا جهاز خب میشد کمتر بده خونش نفروشه.دیگه بعد سالها نتونست خ ...

اره مشابه اینو دیدم

خونه ویلایی شو فروخت رفتن جای بالا و لوکس مستاحر شدن

ملک کشید بالا کلا اواره شدن

چ پدری ، نزاشته دختراش جلو قوم شوهر سر افکنده بشن 🥲🤍

خداکمکش کنه 🥺

برای اینکه دانشگاه فرهنگیان قبول شم صلوات میفرستید ودعام میکنید ؟! آخه دعای نی نی سایتی ها گیراست    کاربری دست دوتا دوست صمیمیه  ملوین و مهرسا🦋🤍.                 

همینه که میگن ادم باید با هم سطح خودش ازدواج کنه الان اگه یه جهزیه معمولی میبرد یه عمر میزدن تو سر د ...

والا الانم به دختراش میگن😕

همون اوایل عقدِ دختر بزرگه رفته بودن کیش هتل ترنج

دختره قبلا کیش نرفته بود(کلا سوار هواپیما نشده بود)

پسره به حالت تمسخر بوده یا طنز

به دختره میگه:خوبه با من ازدواج کردی بلکه چهارتا شهر رو ببینی

دمش گرم والامن شر نامزدی واسه شیرینی خریدن جنگ داشته با بابام میگفت بگو داماد بیاره شیرینیوووو

چون ازجیب مردم گرفته وخانوادش بیچاره کرده دمش گرم؟؟ 

هیچ گاه چشمانت را برای کسی که مفهموم نگاهت را نمی فهمد گریان نکن. 

چ پدری ، نزاشته دختراش جلو قوم شوهر سر افکنده بشن 🥲🤍خداکمکش کنه 🥺

این سرافکندگی؟واقعا ب کجا داریم میریم اصلا رسم جهزیه از بخ غلطه .باید در تواننش میزاشت

اگه دیدی جوابتو ندادم به دلیل اینه که  جواب ابلهان خاموشیست...

مجبور بود برای یه عقد باغ تالار کرایه کنه جهیزیه لوکس بده؟

حتما بوده😅

بیشتر از یکسال هست که شنیدم چک هاش همه برگشت خورده؛کلی واسطه جور کرده بود که براش مهلت بگیرن[اصلا چون پدرم رو واسطه کرد ما فهمیدیم همه خرج ها با قرض از این و اون بوده]

چ پدری ، نزاشته دختراش جلو قوم شوهر سر افکنده بشن 🥲🤍خداکمکش کنه 🥺

الان پدرش رفته زندان دختره سرافکنده نیست؟؟ 

هیچ گاه چشمانت را برای کسی که مفهموم نگاهت را نمی فهمد گریان نکن.