2777
2789
عنوان

زندان رفتن پدر بخاطر جهیزیه دخترها

| مشاهده متن کامل بحث + 1563 بازدید | 88 پست
حرف حق جواب نداره هر کسی هم فهمش رو نداره تو فقط درست میگی تو عاقلی ببند

آخه منطق توی حرفت بود که من جوابت رو بدم ؟ 

همش که حرف دلم خواست و دلش خواست و عقلش نرسید زدی 

هر وقت پولت رو تحت عنوان کمک هزینه خرید جهیزیه دادی ، اون وقت طرف رفت خرج لاکچری بازی کرد و پولت رو پس نگرفتی اون وقت مدال پدر فداکار بنداز گردن یارو

چطور یارو عقلش میرسه قرض بگیره عقلش نمی‌رسه چطوری باید پس بده ؟ 

دردش واسه تو نیست که ، از جیب دیگران پول رفته دردش واسه یکی دیگه ست واسه همین راحت توجیه آبگوشتی میاری

کافی بود یکی میومد همین بلا رو سرت می‌آورد با گردن کج پول قرض میکرد و می‌رفت پول رو خرج لاکچری بازی میکرد بعد می‌فهمیدی نداره بده ، از دست رفتن پولت رو که دیدی اون وقت میفهمیدی دلسوزی برای آدم احمق چقدر فشار داره این توجیهات پشم ریزون رو نمیاوردی  تازه اسم این خزعبلات رو بذاری حرف حق 🤣🤣🤣🤣🤣

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85

خرج جهیزیه عادی داریم ، خرج جهیزیه لوکس داریمهر کسی باید در حد توانش خرج کنه تهش اینه که بره در حدی ...

افرین ادم لقمه رو اندازه دهنش برمیداره ، مثلا فامیل ما برای دخترش یه مبل یک میلیاردی خریده به چش خودم دیدم که چه قدرم قشنگ و شیک بود ، خب دارندگی و برازندگی ماشالا پولدارن جهزیه خوب هم خریدن مبارکشون باشه 

اما معلومه ادم عادی از بقیه قرض کنه مبل فرضا یک میلیاردی بخره هم خودشو بدبخت میکنه هم کسی که حاضر شده بهش قرض بده و اعتماد کرده پول درشت داده 

درخواست دوستی ندید / بی ادبی و گستاخی رو با زبان تند جواب میدم / اگه مخالف نظر من بودی ریپ نزن نه نظرم تغییر میکنه نه حوصله صحبت هاتو دارم ، با تشکر ‼️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این طور که استارتر گفت مرده تحت تاثیر زنش رفته زیر قرض برای جهاز و جشن عقد تو باغ تالار الان نتونسته پس بده افتاده زندان الان حتما دخترا میگن آبرومون رفت شوهرامون خبردار نشن بابامون افتاده زندان

تا تو هستی چیزی برایم مهم نیست...
این طور که استارتر گفت مرده تحت تاثیر زنش رفته زیر قرض برای جهاز و جشن عقد تو باغ تالار الان نتونسته ...

بله

خانمش خیلی اصرار داشته

خصوصا سرِ خرید قالی ها که اصرار داشته دستبافت فلان باشه

شام عروسی هم خیلی لاکچری بود(با چندییین مدل دسر و سوپ و خورشت و...)

تعداد مهمونا هم واقعا زیاد بود[هرکی رو میشناختن دعوت کرده بودن تا عروسی رو تو چشم مردم کنن]

از پارسال که چک ها پشت سرِهم برگشت میخورد و افتاده بودن به مهلت گرفتن؛پدرش خیلی تحت فشار عصبی بود و چندبار پنیک کرده بود و مدتی بیمارستان بود[اصلا بخاطر همین بیماریش یک سال بیشتر وقت گرفت]

چند روزه پیش مهلت یکساله ش تموم شده و حکم جلبش رو گرفتن و با مامور اومدن بُردنش🙁

تا روز دادگاه با وثیقه میتونه بیرون باشه ولی چون سند ندارن؛پدرشون هنوز زندانه🙁

بلهخانمش خیلی اصرار داشتهخصوصا سرِ خرید قالی ها که اصرار داشته دستبافت فلان باشهشام عروسی هم خیلی لا ...

یعنی خودشون خرج عروسی رو هم دادن؟مگه میشه؟

یعنی خودشون خرج عروسی رو هم دادن؟مگه میشه؟

اینا فکر کردن داماد پولدار تور کردن؛باید حسابی خرج کنن تا دخترشون رو تحویل بگیره

شبِ یلدا؛به خواهرای داماد هم ست کیف و کفش چرم دادن!اونم نه چرم معمولی!چرم مشهد

به مادر داماد هم پالتو چرم دادن!

به داماد هم ساعت و....

خیلی رُک بگم

کلی خرج کردن چون فکر میکردن برمیگرده😅اما برنگشت

اینا فکر کردن داماد پولدار تور کردن؛باید حسابی خرج کنن تا دخترشون رو تحویل بگیرهشبِ یلدا؛به خواهرای ...

اینا دیگه خیلی جو زده بودن از زمین با آسمون میباره؟مگه میشه؟مال ما خدا شاهده دامادای خالم بدرد نخورا اما خانواده ی خالم که پولدار بودن اینا رو حمایت کردن به خونه و زندگی رسیدن هیچ کدومم از این کارا برای خانواده ی خالم نکردن 

افرین ادم لقمه رو اندازه دهنش برمیداره ، مثلا فامیل ما برای دخترش یه مبل یک میلیاردی خریده به چش خود ...

ما یه نمونه شو داریم همین یک سال پیش چنان تری زد هیچ جوره جمع شدنی نبود کلا هفتصد میلیون پول جهیزیه داشت ، چهارصد میلیون داد به مبل حالا چقدر مونده به عروسی؟ یک ماه 

بقیه جهیزیه کامل مونده بود هیچی ازش نخریده بود

فشار روانی بسیار جدی رو انداخت گردن اطرافیانش و شروع کرد پول قرض گرفتن و وام گرفتن 

خرج لاکچری بازی های خانوم رو بقیه دادن و جهیزیه جور شد ولی مشکل اینجاست امید برگشتن این پول به طلبکارا یه چیزی  نزدیک به صفره 

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85

اینا فکر کردن داماد پولدار تور کردن؛باید حسابی خرج کنن تا دخترشون رو تحویل بگیرهشبِ یلدا؛به خواهرای ...

داماد مگه چی کاره بود اینا اینطوری عنان اختیار از کف دادن؟

درخواست دوستی بده تا بگم

درخواست دادم 

دمش گرم😐بابای من داره دارم با نبرد تن به تن ازش میکشم بیرون😂😁

سعی کن همیشه تو بهترین ورژن خودت باشی اما هیچ وقت آخرین ورژن خودت نیستی برای به دست آوردنش همیشه تلاش کن👸🏻