2777
2789
عنوان

استرس دارم میترسم شوهرم فهمیده باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 1034 بازدید | 53 پست
چیزی که من میدونم اینه که وقتی برات معقول خرج میکنه یواشکی پول برداشتن و پاک کردن پیام اصلا درست نیس ...

الان قرار بوده واسم روتین پوستی بخره ۲ت میشده 

اصلا انگار نه انگار پوستم داره لک میشه نه دکتر نه محصول پوستی هیچی نمیگیره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا همون اول که انتقال دادی نگفتی بهش؟مثلاً زن و شوهر همید چرا مخفی کاری آخه درکت نمیکنم

چون  فکر‌کردم میدونه و نزده برام اصلا شک کردم ک خیلی وقته میریختن و این مخفی کرده چون رمز گوشیش نمیداد الان این ماه رمزش داده بهم که دیدم یارنه ها میریزن 

اعتمادم ازش رفته همه دروغایی ک از یکسال پیش بهم گفته و مخفی کرده یبار همش بهم گفت و کلا اعتمادمو گرفت بهشم گفتم که اعتمادمو از بین بردی 

چون فکر‌کردم میدونه و نزده برام اصلا شک کردم ک خیلی وقته میریختن و این مخفی کرده چون رمز گوشیش نمید ...

باید تا دیدی بهش میگفتی عه یارانه ریختن من انتقال میدم برای خودم ماه بعدم تا اومد بریز به کارتم 

به حساب شوهرم ریختن من از گوشیش انتقال دادم یواشکیمن فکر کزدم دیده نمیخاد پولمو بده خودم زدم

ن بابا برو بگو بهش جریانو ...خیلی با قدرت بگو کارت یارانه روبده بهم مجبور نشم این کارو کنم ..نداد بزور بگیر 😂😂

کاش میشد صداتو از پشت هیاهوی باد شنید 🙂🫠🙃🥲