2777
2789
عنوان

استرس دارم میترسم شوهرم فهمیده باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 1034 بازدید | 53 پست
برای خونتون خرج میکنه ؟لباس و خوراکی برای تو و بچه ها میگیره؟

اره ولی ربطی نداره

بعدم مثلا واسه خودش یکسره لباس میگیره بعد واسه پاییز من فقط سه بارونی و کفش خریده میگه خوذت برو شلوار شال کبفت بخر به من ربط نداره

خب واسه اون میریزن واسه منکه نمیریزن بگم یادم رفت من ریختم واسه خودم پیام یارانه پاک کردم

خب اونکه نمیفهمید وصل شده اینجوری اگه پیگیری کنه که بدتره ولی نفهمیده معمولا سایت یارانه دیر به دیر رفرش میشه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به حساب شوهرم ریختن من از گوشیش انتقال دادم یواشکیمن فکر کزدم دیده نمیخاد پولمو بده خودم زدم

بیخیال بهش نگو خودتو از چشم شوهرت نندار.ولی باز تکرار نکن.کاش جای اینکار باهاش صحبت میکردی

اره ولی ربطی ندارهبعدم مثلا واسه خودش یکسره لباس میگیره بعد واسه پاییز من فقط سه بارونی و کفش خریده ...

چیزی که من میدونم اینه که وقتی برات معقول خرج میکنه یواشکی پول برداشتن و پاک کردن پیام اصلا درست نیست. تو رفتی توضیح حریم خصوصی اش پول منتقل کردی پیام هاش هم پاک کردی.  

اون چطور بهت اعتماد کنه از این به بعد؟

اگر لو بره کسی که مقصره و ضرر میکنه تو هستی. 

حتی نمیتونی بگی تو برام نخریدی  و کم گذاشتی. 

باز اگر خساست داشت می‌شد درصدی بهت حق داد ولی الان نه .

چیزی که من میدونم اینه که وقتی برات معقول خرج میکنه یواشکی پول برداشتن و پاک کردن پیام اصلا درست نیس ...

خساست داره بیشتر واسه خودش خرج میکنه 

واسه پاییز واسه من فقط ۱بارونی و ۱جفت کفش خریده

گفته من به باقی خرجات کاری نداره شلوار بخای شال بخای به من ربطی نداره کلا فقط عید برای من خرید کامل میکنه و یکی پاییز اونم نصفه نیمه ناقص اصلا پول نمیده بهم ماهیانه نمیده

اگر انلاین شاپ نداشته بودم ک خودم واسه خودم چیزی بخرم شاید سالی ۲تا مانتو برام میخریدکلا و خرج لباس برام نمیکنه