خب راستش من حرفه ی خاصی رو بلد نیستم ولی تو کاری که یکم توش خوبم دنبال کار که میرم تا حدودی کارآموز محسوب میشم و پاره وقت یعنی ۵ ساعت
بنظرتون اگه حقوق ۶ تومن باشه خوبه؟
کاربری من و دخترعموم💙 آره خب مالِ مفت خوبه، خوشمزه س، اشتها رو باز میکنه، همه ازش تعریف میکنن، هوا خوبه و همه خندونن به خودتون که میرسه سیل اومده، همه چی گرونه و از همه مهمتر منم که توقعم زیاده...
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
البته حقوقم به تعداد کارایی که انجام میدم بستگی داره
کاربری من و دخترعموم💙 آره خب مالِ مفت خوبه، خوشمزه س، اشتها رو باز میکنه، همه ازش تعریف میکنن، هوا خوبه و همه خندونن به خودتون که میرسه سیل اومده، همه چی گرونه و از همه مهمتر منم که توقعم زیاده...
به رفت و امد و خستوی اینا نمی ارزه واقعا دیگه کف حقوق 15 تومنه
رفت و آمد که نزدیک خونمونه
نمیدونم اگه اینجا نرم یعنی باید بیکار بمونم
برای شروع و جمع کردن سابقه کار خوبه اگر بعد از چندماه اقزایش حقوق نداشتی بیا بیرون
افزایش حقوقم به این بستگی داره که بعد یه مدت بتونم سریع تر کار انجام بدم
اگه بازار کارش خوبه دوسش داری برو یادبگیر وارد شو بعد با سابقه برو جای بهتر استخدام شو بالاخره باید ...
راستش دوسش که ندارم
ولی دیگه کار بهتری با این ساعت کار فکر نکنم گیرم بیاد
باید از یه جایی شروع کنی تجربه و سابقه کار به دست بیاری
نمیشه که از اول آدم بشینه رو صندلی مدیریت که یه عده میگن حقوقش کمه نرو
تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸ کاش افسردگی ازم دور میشد