2777
2789
عنوان

خالم مطلقه هست و مامانم

900 بازدید | 64 پست

مامانم هر وقت میره خونه مادر بزرگم ۵۰۰ تومان برای خالم خرید میکنه در حالیکه من کتاب های دانشگاهیم رو از پی دی اف میخونم که پدرم ضربه اقتصادی نبینه 

آخه یه چیز مفیدی هم نمیگیره همش آلوچه، پفک های مختلف ،بستنی و۰۰۰ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی کار مامانت بده

اگه انقد بی لولین که برنامه هایی مثل عشق ابدی میبینید ریپلایم نکنید🤦‍♀️ به خدا این کاربری برای سه سال پیشه نمی دونم چرا این اسمو زدم زن هستم 😐😐😐 با این که من نیستم تو تاپیکایی که نظر دادم سر اسمم توهین شدم وای به حال مردم این چنین

اخه ببین خالم میلیاردره ۲ تا مغازه مهریه گرفته

اون مغازه ها حالشو خوب نمیکنن الان   محبت اطرافیان توی شرایط سخته ک حالشو بهتر میکنه     ولی بهش پیشنهاد کنین بره سرکار  بهتر میشه تا بمونه توی خونه فکر ناراحت کننده بکنه

همون دیگه بخدا بعضی وقتا شام نمیخوریم وسط ماه نرسیده کل درامد تموم میشه میفتیم بدبختی

نذار مامانت بگیره براش باهاش صحبت کن محبتم اندازه داره

اگه انقد بی لولین که برنامه هایی مثل عشق ابدی میبینید ریپلایم نکنید🤦‍♀️ به خدا این کاربری برای سه سال پیشه نمی دونم چرا این اسمو زدم زن هستم 😐😐😐 با این که من نیستم تو تاپیکایی که نظر دادم سر اسمم توهین شدم وای به حال مردم این چنین

اون مغازه ها حالشو خوب نمیکنن الان محبت اطرافیان توی شرایط سخته ک حالشو بهتر میکنه ولی بهش پیش ...

دایی هام نمیزارن بره سرکار میگن مردا ازش سو استفاده میکنن 

خب ببین ما درآمدشون خدایی کمه به خودمون بزور میرسه

قرض و قسطم داریم اگه مامانم رعایت نکنه خرج غیر ضروری کنه نمیرسونیم من مانتو نخریدم 

حالا پفک و آلوچه واجبه؟ضرر هم داره 

من ۳ ساله پفک نخوردم خودم