خب راستش من حرفه ی خاصی رو بلد نیستم ولی تو کاری که یکم توش خوبم دنبال کار که میرم تا حدودی کارآموز محسوب میشم و پاره وقت یعنی ۵ ساعت
بنظرتون اگه حقوق ۶ تومن باشه خوبه؟
کاربری من و دخترعموم💙 آره خب مالِ مفت خوبه، خوشمزه س، اشتها رو باز میکنه، همه ازش تعریف میکنن، هوا خوبه و همه خندونن به خودتون که میرسه سیل اومده، همه چی گرونه و از همه مهمتر منم که توقعم زیاده...
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
کلا هیچکس با توجه به کارش از حقوقش راضی نیستچون ارزش پول مون پایینهاگر حالت خوبه با این شغل برو دنبا ...
وقتی حساب میکنم که حقوق یه روزم حتی یه جعبه شیرینی نمیشه واقعا اعصابم بهم میریزه میگم بیکار باشم بهتره
از اون طرفم تحت فشار مالیم
واقعا نمیدونم چیکار کنم
کاربری من و دخترعموم💙 آره خب مالِ مفت خوبه، خوشمزه س، اشتها رو باز میکنه، همه ازش تعریف میکنن، هوا خوبه و همه خندونن به خودتون که میرسه سیل اومده، همه چی گرونه و از همه مهمتر منم که توقعم زیاده...
اسی اگه این شغل در رابطه با مدرک تحصیلیت هست و قراره ادامه بدی ،خیلی هم خوبه برات رزومه میشه
مرتبط با تحصیلم که نیست چون بخوام دنبال مرتبط باشم هیچ کاری گیرم نمیاد🫠💔
افرینتهش فقط اعصاب خردی میمونهمنم سرکار میرم با توجه به مدرک و کارم حقوقم کمهولی میبینم اکثرا همینطو ...
من هرشب که برمیگردم خونه با خودم میگم یه روز دیگم گذشت و من زندگی نکردم