خب راستش من حرفه ی خاصی رو بلد نیستم ولی تو کاری که یکم توش خوبم دنبال کار که میرم تا حدودی کارآموز محسوب میشم و پاره وقت یعنی ۵ ساعت
بنظرتون اگه حقوق ۶ تومن باشه خوبه؟
کاربری من و دخترعموم💙 آره خب مالِ مفت خوبه، خوشمزه س، اشتها رو باز میکنه، همه ازش تعریف میکنن، هوا خوبه و همه خندونن به خودتون که میرسه سیل اومده، همه چی گرونه و از همه مهمتر منم که توقعم زیاده...
کاربری من و دخترعموم💙 آره خب مالِ مفت خوبه، خوشمزه س، اشتها رو باز میکنه، همه ازش تعریف میکنن، هوا خوبه و همه خندونن به خودتون که میرسه سیل اومده، همه چی گرونه و از همه مهمتر منم که توقعم زیاده...
نه برو به حرف ملت گوش نکن که کمه و فلان کار کردن رو یاد میگیری
تنها خوبیش اینکه کارو کامل یادم میدن
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
چرا به این بستگی داره که من چقد تلاش کنم و حقوق ثابت نیست
کلا هیچکس با توجه به کارش از حقوقش راضی نیستچون ارزش پول مون پایینهاگر حالت خوبه با این شغل برو دنبا ...
خب همین
من بخوام حساب کنم میشه روزی ۲۰۰ که این هیچی نمیشه