2777
2789
عنوان

یه سوال راجب حساب گوگل همسر ❌❌

107 بازدید | 19 پست

میشه کاری کرد که هر بازدید اخیری که داشته همسرم از گوگل به گوشی خودم بیاد ؟؟؟

یعنی با گوشی خودم ببینم چیا سرچ کرده .

فعلا رمزش رو میدونم ولی اگه بخواد رمز عوض کنه یکم سخت میشه .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جالب نیست کارتون و اصلا به جاهای خوبی ختم نخواهد شد

شما خودتون هم قطعا چیزایی توی ذهنتون میگذره حتی همین تاپیک که دلتون نمیخواد حتی خدا هم ببینه واقعا چه کاریه بعد هم میخواید حتما برای هر سرچش بازخواستش کنید اشتباه محض

آریایی و از نسل کوروش✨ 

هرچقدرم چکش کنین،اگه بخواد خرابکاری کنه خلاصه یه راهی پیدا میکنه ک خراب کاریش رو انجام بده

پس خودتون رو اذیت نکنین

طرف مقابلتون خودش باید ادم باشه

وگرنه اگه خودتون بکشین هم درست بشو نیست

یه بدبخت:)

همسرته نه بچت این حد از دخالت توی حزیم شخصی همدیگه فقط دلزدگی میاره

دلزدگی ؟

این که من بخوام برم پیش خانوادم چند روز و اون بیاد +۱۸ ببینه خوبه ؟

خودش بهم میگفت نباید کسی که ازدواج کرده نگا کنه چون به مرور دلش میخواد همسرشم عین اونا باشه

بعد هر موقع میرم پیش خانوادم میام میبینم دیده 

شما ک اعتماد ندارید چرا زندگی میکنید

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

هرچقدرم چکش کنین،اگه بخواد خرابکاری کنه خلاصه یه راهی پیدا میکنه ک خراب کاریش رو انجام بدهپس خودتون ...

آخه خودش میگفت نباید کسی که متاهله +۱۸ ببینه چون به مرور حس می‌کنه همسرشم باید عین اونا باشه 

جالب نیست کارتون و اصلا به جاهای خوبی ختم نخواهد شدشما خودتون هم قطعا چیزایی توی ذهنتون میگذره حتی ه ...

نه بازخواست نیس 

من تا الان چندین بار دیدم چیا سرچ می‌کنه ولی به روش نیاوردم 

من چند روز میرم پیش خانوادم اون می‌ره +۱۸ میبینه

درصورتی که خودش می‌گفت آدم متاهل نباید ببینه 

دلزدگی ؟این که من بخوام برم پیش خانوادم چند روز و اون بیاد +۱۸ ببینه خوبه ؟خودش بهم میگفت نباید کسی ...

نکنید اینکارو برای خودم پیش اومده دقیق به همین شکل 

حالا یه چیزی گفته

توی ایران فکر نمی‌کنم مردی باشه که فیلم  نبیینه

بالاخره نیاز مطلقش هست و باید یه جوری بهش برسه من اسم این مورد رو خیانت نمی‌ذارم راحتش بذارید و خودتون رو اذیت نکنید مثل من

آریایی و از نسل کوروش✨