2777
2789
عنوان

یه سوال راجب حساب گوگل همسر ❌❌

| مشاهده متن کامل بحث + 107 بازدید | 19 پست
دلزدگی ؟این که من بخوام برم پیش خانوادم چند روز و اون بیاد +۱۸ ببینه خوبه ؟خودش بهم میگفت نباید کسی ...

عزیزم این اعتیاد به دیدن این فیلم ها دلایل خیلی زیادی داره که همسرت باید بره تراپی تا بتونه از این وضعیت نجات بده خودش رو 

میدونم اعتماد بنفست اومده پایین ولی عزیزم شما نمیتونی که دائم باشی همون که اون میخواد همه آدما روز خوب دارن روز بد دارن گاهی بیمار میشن گاهی از لحاظ هورمونی بهم میریزن و ممکنه بدنشون تغییر کنه اگه دائم بخوایی به این فکر کنی که همسرت دیگه بدن شما رو دوست نداره به مرور از زندگی خسته میشی شما مسیر خودت رو برو اونم اگه دوست داشت بره تراپی اگه نخواست هم کاری بهش نداشته باش 

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن

نکنید اینکارو برای خودم پیش اومده دقیق به همین شکل حالا یه چیزی گفتهتوی ایران فکر نمی‌کنم مردی باشه ...

بنظرتون طرف اونا رو ببینه به مرور زمان نمیگه کاش همسر منم عین اینا باشه ؟؟

همین الانش خیلی از کارهاش تو همون راب.طه کم شده 

وقتی میبینم مثل قبل نیست اعتماد به نفسم رو از دست میدم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرتون طرف اونا رو ببینه به مرور زمان نمیگه کاش همسر منم عین اینا باشه ؟؟همین الانش خیلی از کارهاش ...

نه بی اهمیت باشید نسبت به این مسائل

باور کنید همه زندگی و همه فکر شوهرتون مسائل جنسی نیست همونطور که برای شما نیست

شما حساس بشید به ایشون منتقل میکنید و ماجرا تازه شروع میشه

آریایی و از نسل کوروش✨ 

بد بین ؟قضاوت نکن من بد بین نیستم ولی خودم دیدم +۱۸ میبینه

قابل درکه و قصد قضاوت رو نداشتم و اتفاقا حدس زدم که چرا دنبال اینکار هستید 

ولی خب فک کنم بین مردان طبیعیه این موضوعات 

اگه خدایی نکرده بو ببره ممکنه کارهای بدتری بکنه 

یه کم حساسیت رو کمتر کنید به نفع خودتونه 

چون اون که در هرحال کار خودش رو میکنه 

امیدوارم هرچی خیره براتون رقم بخوره ✨

آخه خودش میگفت نباید کسی که متاهله +۱۸ ببینه چون به مرور حس می‌کنه همسرشم باید عین اونا باشه

نه بچه ک‌نیس‌فیلم ببینه روش اثر بذاره 

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌