2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من تجربه نکردم ولی میگن که خیلی سخته و اعتماد به نفستو میزنه له میکنه

باید سعی کنی عکسی چیزی هر چی ازش داری پاک کنی اگه هر روز میبینیش چند وقت نری بیرون تا درمان بشی بنظرم عشق ی طرفه مثل بیماری یا اعتیاده

اگرم نمیبینش بهتر

بعد شروع کن رو خودت کار کن و به خودت برس کارایی که مونده بود برا خودت انجام بدی رو انجام بده 

اکسپلور گردی و یوتییوب گردی کن تا مغزت از فکرش بیاد بیرون کم کم 

فیلم سینمایی جنگی نگاه کن اهنگای عاشقانه گوش نده

درکل فقط مغزتو با خودت و هدفات و خونوادت مشغول کن 

مثلا من الان دانشجو ام وقت ندارم سرمو بخارونم چه برسه بخوام عاشق بشم چون خودمو با ورزشو درس وو.... مشغول کردم

ن طرف هول بود همه رو میخواست😭💔

1. قبول حقیقت

اول باید قبول کنی که اون شخص بهت جواب نمی‌ده یا علاقه‌ای نداره. این قدم، سنگ بنای رها شدن از درد عشقه.

2. فاصله گرفتن

تماس‌ها، شبکه‌های اجتماعی، دیدارهای مکرر باعث میشه امیدت زنده بمونه. تا جایی که می‌تونی فاصله بگیر.

3. مشغول شدن با خودت

ورزش، سرگرمی، کار یا یادگیری یه مهارت جدید حواس تو رو پرت می‌کنه و حس خودباختگی رو کم می‌کنه.

4. ابراز احساسات به شکل سالم

می‌تونی دفترچه‌ای داشته باشی و احساساتت رو بنویسی، یا با دوست نزدیکت حرف بزنی. این باعث میشه بار عاطفیت سبک‌تر بشه.

5. یادآوری نقاط ضعف رابطه‌ی یکطرفه

عشق یکطرفه معمولاً فقط باعث غم و استرس میشه، نه خوشحالی واقعی. مرور این واقعیت کمک می‌کنه قلبت رها بشه.

6. زمان بده به خودت

رها شدن از عشق یکطرفه یک شبه اتفاق نمیفته. صبور باش و خودت رو سرزنش نکن.

خب بقیه چیزایی که گفتمو انجام بدهمن نمیدونم چطور عشقه ی طرفه تجربه میکنین من دوطرفشو هم نمیخوام تجرب ...

چون اون آقا کلی بهم توجه داشت 

فکر کردم دو طرفس 

دیروز دیدم سمت گسی دیگه رفته و نخ میده به اون