2777
2789
عنوان

خانما باردارم کمرم درد میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 389 بازدید | 63 پست
من که انقد پروووام اگر کارم بهم بگن انجام نمیدم بخاطر بارداری 😂

من مادرشوهرم مریض بود دلم میسوخت انجام میدادم،بعد مدتی همه عادت کردن که فقط من کار کنم،خودشون مینشستن نهایت بیان یه کمکی بدن اخرش،ولی یادمه یه سری همه هم بودن ظهر هرچی نشستم هیشکی پانشد مادرشوهرمم حالش بد بود مجبور شدم خودم غذا درست کنم،شبم که شد همین داستان 

الان دیگه یاد گرفتم،نه ارتباطمون مثل قبله و نه کم دیگه خرحمال کسیم

فقط 25 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
یه سوال دوستان من ۱۳ هفتمه دیشب از تخت افتادم . دلم درد می کنه چیزی شده ینی

اگر به صرب و شدت افتادی حتما یه سونو برو عزیزم

فقط 21 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میشه برا بارداری بی دردسر و سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کنی؟ اگر تنبلی تخمدان داری و قصد باردار شدن داری تاپیک اخرم و بخون 😘😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من مادرشوهرم مریض بود دلم میسوخت انجام میدادم،بعد مدتی همه عادت کردن که فقط من کار کنم،خودشون مینشست ...

خیلی به خودت فشار آوردی مشکل اینه وقتی مثل خودشون رفتار میکنی میشی آدم بده،همینکه تغییر رویه دادی خوبه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میشه برا بارداری بی دردسر و سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کنی؟ اگر تنبلی تخمدان داری و قصد باردار شدن داری تاپیک اخرم و بخون 😘😘

بالش بارداری شما داشتین خوبه؟ مزایاش چیه نمیذاره غلت بزنی؟

من ماه آخر فقط با اون میتونستم بخوابم. زیر شکم رو میگیره باعث میشه سنگینیش کمتر اذیت کنه. سر و گردنو هم تو موقعیت درست نگه میداره رفلاکس کمتر میشه

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
عزیزم کمر درد و لکن درد طبیعیه مو اواخر رونامم تیر میکشید نمیتونستم درست راه برم

منم اواخر بارداری اولم همین دردا رو شدید داشتم یادمه آره 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من ماه آخر فقط با اون میتونستم بخوابم. زیر شکم رو میگیره باعث میشه سنگینیش کمتر اذیت کنه. سر و گردنو ...

مرسی عزیزم برندش چی بود؟

فقط 20 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خیلی به خودت فشار آوردی مشکل اینه وقتی مثل خودشون رفتار میکنی میشی آدم بده،همینکه تغییر رویه دادی خو ...

حالا اینجا نمیخوام زیاد حرف بزنم حوصلت سر بره ولی آره،اولیل که دیگه تصمیم گرفتم خرحمالشون نباشم جاریمو کارد می‌زدی خونش درنمیومد،جالبیش این بود دو تا جاری دیگم یه استکان جا ب جا نمیکردن کاری نداشت،من که کار نمی‌کردم زورش میومد 

یه شب که یه گوسفند نذر کرده بودن و همه دور کاراش بودن من عقده اون چند سالی که ازم کار کشیده بودن رو درآوردم و دست به سیاه و سفید نزدم و شبم رفتم تخت خوابیدم،جاریم داشت سکته میکرد،خدا می‌دونه چقدر پشت سرم حرف زده 

فقط 25 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
بخاطر شل شدن عضلات و رشد رحمه سعی کن زیاد فشار نیاری بهتر میشه

ممنون عزیزم درست میگی 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

حالا اینجا نمیخوام زیاد حرف بزنم حوصلت سر بره ولی آره،اولیل که دیگه تصمیم گرفتم خرحمالشون نباشم جاری ...

من سعی میکنم زیاد دور و برشون نباشم، خونه م نزدیک مادر شوهره هر وقت جاری هام میان اوایل هم‌ گله داشتن چرا نمیای پیش ما ولی محل ندادم و از هر ده باری که میان یکبار میرم اونجا،نه دیگه توقع کار دارن نه اعصاب خردی و فتنه درست میشه اینجوری،رابطه با خانواده شوهر و جاری خوبه ولی در حد کم و معقول و کار کردن زیاد تو خونه مادر شوهر اصلا خوب نیست واقعا توقع بیجا ایجاد میکنه و وقتی نکنی کدورت پیش میاد

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مرسی عزیزم برندش چی بود؟

یادم نیست ولی U شکل بود یه چیزی بگیر که بزرگ باشه و شل و ول نباشه من گاهی به شکم هم روش میخوابیدم

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
عزیزم هفته ی همیم منم ی مدته کمردردم زیاد شده دکتر میگه بخاطر رشد بچس ک گودی کمر زیاد میشه

خانومی ببخشید من یادم نمیاد این سوالو از شما پرسیدم یا نه. از بس که از هر کی تونستم پرسیدم. شما الان آسپیرین میخوری؟ اگر بله، چرا؟