هفته 16 بارداریم، تقریبا از هفته پیش صبح که از خواب پا میشم گودی کمرم درد میکنه یکم ایستاده ظرف میشورم کمر درد میشم،با استراحت بهتر میشه و یوقتایی در طول روز اصلا درد ندارم طبیعیه؟ آخر هفته میخوایم بریم گردش تو خونه واقعا حوصله م سر رفته نمیدونم برم یا نه
فقط 21 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
میشه برا بارداری بی دردسر و سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کنی؟ اگر تنبلی تخمدان داری و قصد باردار شدن داری تاپیک اخرم و بخون 😘😘
عزیزم هفته ی همیم منم ی مدته کمردردم زیاد شده دکتر میگه بخاطر رشد بچس ک گودی کمر زیاد میشه
فقط 22 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋 همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم سوال داری بپرس
عزیزم هفته ی همیم منم ی مدته کمردردم زیاد شده دکتر میگه بخاطر رشد بچس ک گودی کمر زیاد میشه
نتیجه آزمایشتون اومد عزیزم؟؟
فقط 25 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋 همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم سوال داری بپرس
طبیعیه بین کار مرتب استراحت کن زمان طولانی سر پا واینسا. موقع خواب هم از الان عادت کن به سمت چپ بخوابی و بالش بارداری بگیر یا یه بالش معمولی وسط زانوهات بذار. برای بیرون رفتن هم اگه مسیر طولانیه عقب دراز بکش یا مرتب وایسید کمی استراحت کن
فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم... تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
کمر درد شماهم همین مدلیه؟ من یوقتایی استخون لگنمم درد داره، تو بارداری اولم از هفته 12 اینجوری بودم ...
اره عزیزم تازه هر دیروز هی زیر دلم سفت میشه گلاب به روت مثل حالتی ک خیلی وقته یبوست داری
1
5
10
15
20
25
30
35
40
دورت بگردم که انقدر مهربونی 😘😘😘 جنسیتش مشخص شد پسره
1
5
10
15
20
25
30
35
40
کمر درد شماهم همین مدلیه؟ من یوقتایی استخون لگنمم درد داره، تو بارداری اولم از هفته 12 اینجوری بودم ...
من روزایی که میرفتم خونه مادرشوهرم شب از کمر درد میمردم 😬
فقط 25 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40