2777
2789
عنوان

خانما باردارم کمرم درد میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 394 بازدید | 63 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دورت بگردم که انقدر مهربونی 😘😘😘 جنسیتش مشخص شد پسره

عزیزم 😍😍مبارک باشه،ایشالا هر دوتون سلامت باشین❤️❤️

فقط 25 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
طبیعیه بین کار مرتب استراحت کن زمان طولانی سر پا واینسا. موقع خواب هم از الان عادت کن به سمت چپ بخوا ...

صندلی رو می‌خوابونم،انقد سختمه به پهلو بخوابم چون قبل بارداری همیشه به پشت خوابیدم، انقد جابجا میشم تا خوابم ببره 

فقط 21 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میشه برا بارداری بی دردسر و سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کنی؟ اگر تنبلی تخمدان داری و قصد باردار شدن داری تاپیک اخرم و بخون 😘😘

چراااااا🤣

چون انصاف نداشتن بگن حامله ای یه دیقه بشین،از وقتی میرفتم اونجا کار میکردم تا وقتی برگردم 

فقط 25 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
طبیعیه بین کار مرتب استراحت کن زمان طولانی سر پا واینسا. موقع خواب هم از الان عادت کن به سمت چپ بخوا ...

بالش بارداری شما داشتین خوبه؟ مزایاش چیه نمیذاره غلت بزنی؟

فقط 20 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

این کمر درد مرتبط با جنین نیست

چون هنوز توی اون پوزیشن و وزنی نیست ک به کمر فشار بیار.

شما لایف استایل غلطی داری و عضلات کمرت ضعیف هست

داخل خونه کفش ک داخل کفی طبی هست بپوش.

موقع ایستادن شکمتو نده جلو کامل صاف باش.

موقع نشستن روی تشک o شکل بشین.

موقع خواب لای ساق پات بالشت بزار.

کفش مناسب بپوش(اسکیچرز بخر)

از دبل فرنگی استفاده کن

میوقه بلند شدن و نشستن اصولی انجام بده.

یک سری نرمش ها هست سرچ کن

و انجام بده

💕

میخوابی یه بالش وسط پا بزار

چشم ممنون

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میشه برا بارداری بی دردسر و سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کنی؟ اگر تنبلی تخمدان داری و قصد باردار شدن داری تاپیک اخرم و بخون 😘😘

عزیزم 😍😍مبارک باشه،ایشالا هر دوتون سلامت باشین❤️❤️

فدات شم گلم مرسی ازت 💋💋💋

فقط 22 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس

این کمر درد مرتبط با جنین نیستچون هنوز توی اون پوزیشن و وزنی نیست ک به کمر فشار بیار.شما لایف استایل ...

درسته عزیزم ممنون ازراهنماییت

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چون انصاف نداشتن بگن حامله ای یه دیقه بشین،از وقتی میرفتم اونجا کار میکردم تا وقتی برگردم

من که انقد پروووام اگر کارم بهم بگن انجام نمیدم بخاطر بارداری 😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بیرون بری بهتره

آره تو خونه موندن اذیتم میکنه

1
5
10
15
20
25
30
35
40