2777
2789
عنوان

این پسره

148 بازدید | 14 پست

دوستان یک شب تو ماشینم بودم پسره اومد بع زور والتماس ازم شمارع گرفت بعد یک هفته چت کردیم چن بار دعوتم کرد نرفتم عصبانی شد که دیگه رفتم تو دیت کلی تخریبم کرد که چرا خودتو میگیری مگه اورانیوم غنی میکنی خلاصه دیت تموم شد رفتم خونه پیام داد خیلی خوشحال شدم دیدمت وچه قد باوقار بودی چرا دستمو نگرفتی بغلم نکردی اینا فرداش پیام و زنگ نزد خودم زنگ زدم گفت خوشحال شدم صداتو شنیدم بعداون دیگه جواب پیاما وزنگامو نداد بعد چن ماه وضعیت واتساپ گذاشتم نگاه میکرد یع بار حالم خیلی بدبود وضعیت واتساپ گریه هامو گذاشتم نگاه کرد اما هیچی نگفت بعدیک هفته وضعیت قبولیمو گذاشتم بهم تبریک گفت منم جواب دادمو و یکم حرف زدیم برای گیفای بوس وبغل اینا میفرستاد منم بهش گفتم من از اینا خوشم نمیاد داداشم اونم ایموجی خنده فرستاد شب بخیر بهش گفتم اونم شب بخیر گفت یکساعت بعدش دیدم کل چتامونو پاک کرده منم پیام دادم ریدم بهش ..اونم زنگ زدو یکم حرف زد از اینکه من مشکل روانی دارم که وضعیت واتساپ گریه زاری میفرستمو دوباره تخریبم کرد نصیحتمم کرد بعدش گفت اگه میخوای تروماهای کودکیتو حل کنم باید ماهانه یه مبلغی بهم پول بدی (بااینکه با بنز اومده بود وخانوادش پولدارن)حالا نمیدونم به شوخی گفت یا راست بعدش گفت معلومه خیلی ازم خوشت اومده ..بلاکش کردم از همه جا پسرا معمولا اول خوبن این حتی اولشم خوب نبود

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من نیازی به آویزون بودن ندارم میخواستم به خاطر بی احترامیاش بازیش بدم

متاسفانه چیزی که خودت فک میکنی با چیزی که نشون دادی یکم فرق داره🫤

اون فهمیده چقد پیگیرشی واونه که تورو بازی داده

میدونید مهمترین عضو بدن بعد از مغز و قلب چیه؟بله کتف،کافیه بدونید چطور ازش استفاده کنید،اون بهترین میزبان برای چیزاییه که باعث ناراحتیتون میشه،خلاصه که..بگیرید بهش😎

اقا لطفا دیگه استوری دپ نذارید 

دیگه مدش رفته بخدا 

کسی ام نمیتونی با این استوری برگردونی و کاملا برعکس ب طرف نشون میدی دنبال دلسوزی دیگرانی ک ناراحتیتو ب اشتراک میذاری

اخه من واقعا زشت نیستم

ربطی نداره!

میدونید مهمترین عضو بدن بعد از مغز و قلب چیه؟بله کتف،کافیه بدونید چطور ازش استفاده کنید،اون بهترین میزبان برای چیزاییه که باعث ناراحتیتون میشه،خلاصه که..بگیرید بهش😎